2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چ طرز حرف زدنه

اره لحنش بد بود 

اما قبح خیلی کارا ریخته و خیلی چیزارو دارن عادی جلوه میدن حداقل میتونست بگه نامزد یا همسرم هست نه که خیلی النی بگه تو رابطه طولانی هستم یعنی دوست پسر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ب من و شما مربوط نیست کطرف میگ تو ی رابطه چندین ساله هستم باهاش و قراره ازدواج کنیم

مربوط نیس ولی یکم به خودشون بیان بد نیس

پسرا الان دیگه به دخترا به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنن

چندسال رو مخ دختر کار میکنن تا بکنن توش کلا هدفشون اینه

بعد میگی ازدواج؟؟😂😂😂

اینا دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده ان

اره لحنش بد بود اما قبح خیلی کارا ریخته و خیلی چیزارو دارن عادی جلوه میدن حداقل میتونست بگه نامزد یا ...

واسه دخترای مملکتم افسوس میخورم که چون چندسال تو رابطه ان فکر کردن پسره بگیره اگه بگیر میبود که زیر یه سال میگرفتت

اطرافم دیدم پسره با دختره ۴سال بوده بعد چندبار رابطه ولش کرده

این موردا زیاده

واسه دخترای مملکتم افسوس میخورم که چون چندسال تو رابطه ان فکر کردن پسره بگیره اگه بگیر میبود که زیر ...

اتفاقا این جور دخترها از در و دیوار براشون خواستگار میباره، هر چی ناجورتر باشی خوشبخت تری، همین پسره هم با عزت و احترام میگیرتش

ماها که رابطه حلال و حروم حالیمون میشه و اعتقاد داریم اگه رابطه نامشروع برقرار کنیم عرش خدا به لرزه در میاد و گناه نابخشودنیه اوضاعمون اینه که بی خواستگار باشیم یا اگه موردی هم بیاد درب و داغونه و توی دوستی هم چون تن نمیدیم به این کارها، پسره ول میکنه و میره

واسه دخترای مملکتم افسوس میخورم که چون چندسال تو رابطه ان فکر کردن پسره بگیره اگه بگیر میبود که زیر ...

متاسفانه بعضی پسرا واسشون غرور دختره مهم نیست اصلا نمیدونم دوست داشتن چیه اخرشم اگه تو دوستی اینکار کنن اگه ازدواج کنی هزار بار تو چشمت میزنن که ها اگه خوب بودی فلان نمیکردی... خیلی باید محتاط بود