من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
نه اتفاقا همیشه ازم تعریف میکنه که همه چیزم واقعا بی نقصه ولی خودم اصلا اعتماد به نفس ندارمو همیشه م ...
من خودم به تو دلداری میدم ولی خودم اعتماد بنفس ندارم و میدونم سر این موضوع هیچوقت نمیخوام پارتنر ج.نسی داشته باشم،خودمو عذاب میده با اینکه میدونم همه دارن
کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
میفهمم جدی منم همینطور ولی واقعا آدمی که دوستت داشته باشه واقعا یجوری رفتار میکنه انگار تو قشنگ ترین ...
من حتما خودم باید با بدنم اوکی باشم که راحت بخام با طرف لاس بزنم یا فانتزی هامو باهاش متحقق کنم😂خوشبحالت باز اونقدر اعتماد بنفس داری که انجامش بدی من نه
کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻