ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
روزهای اول سعی میکنم تا جایی که میشه خونه باشم و سرم رو تو روشویی می شورم
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من گوش میگیرم روزای اول دردمو زیاد میکنه دوروز اول نمیرم بعدش هم برم با درد شدید بعد حموم مواجه میشم
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
هیچی من ۴ ساله پریود میشم هر روزم حمومم چیزیمم نشده
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
در دوران قاعدگی (پریود)، استحمام نه تنها مشکلی ندارد، بلکه میتواند به بهبود بهداشت شخصی و کاهش برخی ناراحتیها مانند دردهای شکمی کمک کند. با این حال، رعایت نکات زیر میتواند مفید باشد: 1. **استفاده از آب ولرم**: آب خیلی سرد یا خیلی گرم ممکن است باعث ناراحتی شود. آب ولرم به آرامش عضلات و کاهش درد کمک میکند. 2. **رعایت بهداشت**: در این دوران، تعویض به موقع نوار بهداشتی یا تامپون و شستوشوی ناحیه تناسلی با آب و صابون ملایم بسیار مهم است. 3. **عدم استفاده از وان**: بهتر است از دوش استفاده کنید تا از ورود باکتریها به داخل بدن جلوگیری شود. 4. **خشک کردن کامل بدن**: پس از استحمام، حتماً بدن خود را بهطور کامل خشک کنید تا از ایجاد رطوبت و رشد باکتریها جلوگیری شود. 5. **استفاده از محصولات بهداشتی مناسب**: از محصولات بهداشتی که برای دوران قاعدگی طراحی شدهاند استفاده کنید و مطمئن شوید که از نظر بهداشتی ایمن هستند. اگر در دوران قاعدگی احساس ناراحتی شدید، درد غیرمعمول یا هرگونه علائم نگرانکنندهای دارید، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"