2777
2789

من از دوران نوجوانی، همیشه دوش کوتاه و سرپایی می گرفتم در حد ١٠-١٥ دقیقه،  خدا را شکر هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده. 

هیچ دلیل علمی در این زمینه وجود نداره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کاش یکی به مامان من بیاد همینو بگه که انقد نچسبه به طب سنتی چرت و پرت

قدیما مینشتن روی سنگ و بالای یک ساعت حموم میکردن (حموم ترکی بزن گوگل ببین) سر همین سردی رحم و تنبلی تخمدان و این حرفا رو می‌آورد این طرز فکر ادامه پیدا کرده 

قدیمیا بعضی حرفاشون اصلا منطق ندارن فقط نسل به نسل چرخیده بعضی حرفاشون درسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در دوران قاعدگی (پریود)، استحمام نه تنها مشکلی ندارد، بلکه می‌تواند به بهبود بهداشت شخصی و کاهش برخی ...

چرا موقع پریودی که میریم حموم قطع میشه؟

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

پس چرا مامان من همیشه تو پری شدن میرفته و می‌ره حموم ولی نازا نیست و سه تا هم بچه داره ؟

۱۰۰ درصد که باعث نازایی نمیشه 😂

تو یه دارو مصرف کنی ۱۰ تا عوارض روش نوشته، ممکنه برخی به ۲ تا از اون عوارض مبتلا بشن و برخی هم هیچ مشکلی براشون پیش نیاد !!

من که ۳ روز اول پریودی نمیرم حمام ، آخه یه مدت رفتم حمام دیدم عفونت گرفتم  دیگه رعايت میکنم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

@dana چرا موقع پریودی میریم حمام، خون پریودی قطع میشه؟

در دوران قاعدگی، برخی افراد ممکن است متوجه شوند که خونریزی آنها هنگام حمام کردن به طور موقت کاهش می‌یابد یا قطع می‌شود. این پدیده می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد: 1. **تغییرات فشار آب**: فشار آب گرم در حمام می‌تواند باعث انقباض رگ‌های خونی در ناحیه لگن شود. این انقباض ممکن است به طور موقت جریان خون قاعدگی را کاهش دهد. 2. **گرما و آرامش**: آب گرم باعث آرامش عضلات و بهبود گردش خون می‌شود. این آرامش می‌تواند به کاهش انقباضات رحمی و در نتیجه کاهش موقت خونریزی کمک کند. 3. **وضعیت بدن**: هنگام ایستادن یا نشستن در حمام، جاذبه زمین ممکن است بر جریان خون تأثیر بگذارد و باعث کاهش موقت خونریزی شود. 4. **شست‌وشو و تمیزی**: شست‌وشو در حمام می‌تواند لخته‌های خون یا باقی‌مانده‌های خون را از بین ببرد، که ممکن است این تصور را ایجاد کند که خونریزی کاهش یافته است. این تغییرات معمولاً موقتی هستند و پس از اتمام حمام، خونریزی به حالت عادی بازمی‌گردد. اگر نگرانی خاصی در مورد قاعدگی خود دارید، بهتر است با یک پزشک متخصص زنان مشورت کنید تا اطلاعات دقیق‌تری دریافت نمایید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

شما میری نیم ساعت میشینی تو دسشویی؟بعدم گفتن تو دسشویی خودتون و با آب نشورین دستمال بکشین روز اول و ...

اما من همیشه میشورم خیلی هم آب میگیرم تو پریود هم یه روز در میون حموم میرم تا الان عفونتی نداشتم حتی پریودم یه روز عقب جلو نمیشه 

در دوران قاعدگی، برخی افراد ممکن است متوجه شوند که خونریزی آنها هنگام حمام کردن به طور موقت کاهش می‌ ...

تو هوش مصنوعی هستی؟

@dana  

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

تو هوش مصنوعی هستی؟@dana

سلام. من به عنوان یک مشاور پزشکی در خدمت شما هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. اگر سوالی در این زمینه دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام. من به عنوان یک مشاور پزشکی در خدمت شما هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلا ...

آدمی ؟! 😂

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اما من همیشه میشورم خیلی هم آب میگیرم تو پریود هم یه روز در میون حموم میرم تا الان عفونتی نداشتم حتی ...

شاید مال شما نشه ولی مال خیلیا میشه 

من آب میزنم ولی سعی میکنم تا روز دوم حموم نرم قبل اینکه حس کنم میخام پریود شم همون روز میرم حمام 

ولی ازون تایمی ‌که روز اول نرفتم حمام هم کمردردم بهتر شده هم عفونت 

یسری چیزا شاید اسمش‌ بزارن خرافی بودن ولی درسته

2790
2778
2791
2779
2792