2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست
یه ساله دوستید چند وقتم هست نامزد انقد توقع داری؟ خدا رحم کنه به وقتی بری خونه خدتون

😭😭😭😭بابا من میخام ب خودم برسم برای اون نمیخام بریزم تو جوب یا بدم کسی ک همش برا زن خودشه

خیلی راحت خودش میگفت بریم برات بخرم نمیدونم حالا ک داره رسمی میشه همه چی میخره پول دادنی چند سریه یج ...

قهر نکن یا بد صحبت نکن 

بگو ک بعد از عقد شرفا و قانونا وظیفه تو میشه تا الانم خیلی ممنونم ازت این هزینه هارو پرداخت کردی ،قدرت رو میدونم ولی نمیخوام هر دفعه دست جلوت دراز کتم واسه پول ،خودت ماهیانه مبلغی رو ب حسابم بریز

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت خودش میگفت بریم برات بخرم نمیدونم حالا ک داره رسمی میشه همه چی میخره پول دادنی چند سریه یج ...

خب علاوه بر خریدهایی که انجام میده باید حتما ماهانه پول به حسابت بزنه 

هر کی هم میگه پر توقعی و فلان حرف بیخود میزنه 

هر چی دیدم خانومای پرتوقع بیشتر ارزش داره برای همسرشون

نمیدونم من میگفتم بگیرم ب خودم برسم دلم نمیخاست از این زنایی باشم ک هیچ خرج خودشون نمیکنن

برس به خودت عالیه خوشحالم میشه ولی حامی شوهرت باش سخت بهش نگیر راه بیا قطعا اگر معرفتت و ببینه صد برابر براش ارزش مند میشی 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
نمیدونم من میگفتم بگیرم ب خودم برسم دلم نمیخاست از این زنایی باشم ک هیچ خرج خودشون نمیکنن

ببین نگیر ازش  بده ب مادر و دوست و خواهر فقط خودت از الان عادت میکنه برات خرج کنه  یکمم پس انداز کن لیزر هم از واجبات هر دختربه قبل عروسی

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

😭😭😭😭بابا من میخام ب خودم برسم برای اون نمیخام بریزم تو جوب یا بدم کسی ک همش برا زن خودشه

خب باشه تو‌میخوای به خدت برسی الانکه زنش نشدی همه خرجتو اون بده بزار برید تو یه خونه 

ایشالا ک خیره

هرکی میخواد چاق بشه بیاد تاپیکم

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ولی جدی چطوری رو تون میشه این درخواست ها رو میکنید:/

من زمانی که بهم پول میداد توی این دوران بدون مناسبت قبول نمیکردم😐💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

برس به خودت عالیه خوشحالم میشه ولی حامی شوهرت باش سخت بهش نگیر راه بیا قطعا اگر معرفتت و ببینه صد بر ...

الا بهش زنگ زدم میگم میخام برم سرکار برگشته میگه حضوری حرف میزنیم