فریماه401 مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان چکاپ بچه | مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 23 پست دوستان چکاپ دخترمو اگر بلدین بگید چجوریه.۳سالشه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1404/02/27 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8854 حتما عزیزم.فقط اینکه بی نهایت راه میره و میچرخه.یعنی اصلا نمیشینه.همش دوست داره بدوئه و بازی کنه و ن ... اخیی گوگولییی😍😍😍اشکال نداره خوشگلم راسیپ ی شربت بی ضرره اشتهای بچرو باز میکنه ی شربت دیگم هس اونم بتونی بش بدی عالیه شربت ایمیونیس برا تقویت سیستم ایمنیه چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 البتههه ک اون کراتین با این یکی فرق میکنه هاا😁😂😂فقد میخاستم مثال بزنم خیالت راحت شه جفتشونم مربوط ... بله درسته ممنون عزیزدلم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8854 اره راست میگین ممنون عزیزدلم بابت راهنمایی هاتون آروم شدمخدا خیرتون بده ان شاءالله.مادر بیچاره در هر ... الهی شکر که دلتون آروم شد قشنگم♥️ چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 اخیی گوگولییی😍😍😍اشکال نداره خوشگلم راسیپ ی شربت بی ضرره اشتهای بچرو باز میکنه ی شربت دیگم هس اونم ... چشم عزیزم ممنون حتماا .مورد دومیه پس بهتره همونو بگیرم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 الهی شکر که دلتون آروم شد قشنگم♥️ میبخشید عزیزم یک سوال دیگ هم دارم ازمایش ویتامین دی برای چیه؟ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 الهی شکر که دلتون آروم شد قشنگم♥️ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8854 میبخشید عزیزم یک سوال دیگ هم دارم ازمایش ویتامین دی برای چیه؟ برا اینکه پزشک سطح ویتامین دی و تو بدن چک کنهاگ خدایی نکرده سریع مریض میشی یا استخون درد داری یا سیستم ایمنی بدنت ضعیفه معمولا تجویز میشه چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 برا اینکه پزشک سطح ویتامین دی و تو بدن چک کنهاگ خدایی نکرده سریع مریض میشی یا استخون درد داری یا سیس ... ممنون عزیزم تشکر 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8854 ممنون عزیزم تشکر خواهش میکنم عزیزم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding