2821
2789
عنوان

چکاپ بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 23 پست
حتما عزیزم.فقط اینکه بی نهایت راه میره و میچرخه.یعنی اصلا نمیشینه.همش دوست داره بدوئه و بازی کنه و ن ...

اخیی گوگولییی😍😍😍اشکال نداره خوشگلم 

راسیپ ی شربت بی ضرره اشتهای بچرو باز میکنه 

ی شربت دیگم هس اونم بتونی بش بدی عالیه شربت ایمیونیس 

برا تقویت سیستم ایمنیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

البتههه ک اون کراتین با این یکی فرق میکنه هاا😁😂😂فقد میخاستم مثال بزنم خیالت راحت شه جفتشونم مربوط ...

بله درسته ممنون عزیزدلم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راست میگین ممنون عزیزدلم بابت راهنمایی هاتون آروم شدمخدا خیرتون بده ان شاءالله.مادر بیچاره در هر ...

الهی شکر که دلتون آروم شد قشنگم♥️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اخیی گوگولییی😍😍😍اشکال نداره خوشگلم راسیپ ی شربت بی ضرره اشتهای بچرو باز میکنه ی شربت دیگم هس اونم ...

چشم  عزیزم ممنون حتماا .مورد دومیه پس بهتره همونو بگیرم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
الهی شکر که دلتون آروم شد قشنگم♥️

میبخشید عزیزم یک سوال دیگ هم دارم ازمایش ویتامین دی برای چیه؟

میبخشید عزیزم یک سوال دیگ هم دارم ازمایش ویتامین دی برای چیه؟

برا اینکه پزشک سطح ویتامین دی و تو بدن چک کنه

اگ خدایی نکرده سریع مریض میشی یا استخون درد داری یا سیستم ایمنی بدنت ضعیفه معمولا تجویز میشه

برا اینکه پزشک سطح ویتامین دی و تو بدن چک کنهاگ خدایی نکرده سریع مریض میشی یا استخون درد داری یا سیس ...

ممنون عزیزم تشکر

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز