2777
2789
عنوان

چکاپ بچه

85 بازدید | 23 پست

دوستان چکاپ دخترمو اگر بلدین بگید چجوریه.۳سالشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اصن واضح نیساولی قند خونه پایینه یکم بقیشو نمیتوونم ببینم اصن

نمیدونم چرا اینطوری اومد خطرناکه؟ کراتینین هم زده 0.5اونم زده پایین چ معنی میده؟ بقیه ش نرماله

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینطوری اومد خطرناکه؟ کراتینین هم زده 0.5اونم زده پایین چ معنی میده؟ بقیه ش نرماله

نه عزیزم اشکالی نداره سر صبح بوده بچه چیزی نخورده قندش پایین اومده ی مقدار

عزیزم بچتون ضعف بدنی نداره؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه عزیزم اشکالی نداره سر صبح بوده بچه چیزی نخورده قندش پایین اومده ی مقدارعزیزم بچتون ضعف بدنی نداره ...

اره کلی هم طفلکی گریه کرد و ترسید

دخترم فقط لاغره وزنش ۱۲ کیلوئه اما قدش بلنده عزیزم

یا خیلی لاغره؟

بله لاغره عزیز بیشتر برای وزنش بردم دکترش گفت اگر لازم بود مکمل بدم چون بد غذاس

اره کلی هم طفلکی گریه کرد و ترسیددخترم فقط لاغره وزنش ۱۲ کیلوئه اما قدش بلنده عزیزم

الهی بگردم عزیزم نگران نباش سطح کراتین پایینه چون توده ماهیچه ی بدنش کمه

من پزشک نیستم گلم تحصیلاتم مرتبطه به ی متخصص کودکان حتمن نشون بده ازمایششو

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بله لاغره عزیز بیشتر برای وزنش بردم دکترش گفت اگر لازم بود مکمل بدم چون بد غذاس

شربت راسیپ و امتحان کن 

الهی بگردم عزیزم نگران نباش سطح کراتین پایینه چون توده ماهیچه ی بدنش کمهمن پزشک نیستم گلم تحصیلاتم م ...

ممنون گلم لطف کردین

من فردا از متخصص وقت گرفتم ولی دلم طاقت نیاورد...چیز خطرناکی ک نیست؟ میبخشید من خیلی عجولم تا فردا همش فکر و خیال میکنم

ممنون گلم لطف کردینمن فردا از متخصص وقت گرفتم ولی دلم طاقت نیاورد...چیز خطرناکی ک نیست؟ میبخشید من خ ...

قربونت برم نهه اصلا چیز خاصی نیس 🥺😍😍

فقد چوم توده عضلانی بدنش کمه سطح کراتینین خونش اومده پایین

تاحالا نشنیدی ورزشکارا کراتین مصرف میکنن؟

شربت راسیپ و امتحان کن

حتما عزیزم.فقط اینکه بی نهایت راه میره و میچرخه.یعنی اصلا نمیشینه.همش دوست داره بدوئه و بازی کنه و نسبت به همسن و سالاش خیلی تیز تره.کامل هم حرف میزنه از دوسالگی ولی همین ک وزنش پایینه اما قد بلند

البتههه ک اون کراتین با این یکی فرق میکنه هاا😁😂😂

فقد میخاستم مثال بزنم خیالت راحت شه جفتشونم مربوط ب توده عضلانیه اینطوری

قربونت برم نهه اصلا چیز خاصی نیس 🥺😍😍فقد چوم توده عضلانی بدنش کمه سطح کراتینین خونش اومده پایینتاح ...

اره راست میگین ممنون عزیزدلم بابت راهنمایی هاتون آروم شدم

خدا خیرتون بده ان شاءالله.مادر بیچاره در هر حال نگران بچه.خدا عمرتون بده