2777
2789
عنوان

یعنی واقعا 💩 تو این شانس 😐

138 بازدید | 6 پست

امروز اولین امتحانم بود

رفتم دیدم صندلی م جلو در و تو دیوار و تخته‌🤦🏻‍♀️😐

انقدر به در و دیوار نزدیکم که دامنه حرکتیم خیلی محدوده😂

نمی تونم پامو تکون بدم‌ بندازم رو پام😬😂

مراقب دقیقا کنار من وایمیسته هر چی می نویسم اونم خمه رو برگه‌م‌ مثل اون پسته تو اکسپلور‌😂🤦🏻‍♀️ خیلی حس بدیهه

چون جلو درم رفت و آمد معلما خیلی زیاده

بعد چون خیلی جلوم همه پشتن نمی فهمم کی برگه هاشون و می دن

و....

کلا 💩 اس 

تو جای امتحان شانس ندارم هیچ وقتتتتت🗿

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

میشه تاپیک اخرمو پر بازدید کنید خانوما خیلی مهمه بدرد همتونم میخوره🤍🫂

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

من یادمه دوم راهنمایی امتحان داشتیم 

بعد من میخواستم تقلب کنم

رفتم سر جلسه دیر رسیده بودم دستشوییم گرفته بود 

جا نبود کیپ تا کیپ صندلی بود

معلم منو گذاشت رو صندلی خودش اون بالا نشستم رو میز معلم امتحان دادم تا اخر امتحان هم کنارم نشسته بود😁

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همدردی کنینننن🥲🥺😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

من یادمه دوم راهنمایی امتحان داشتیم بعد من میخواستم تقلب کنمرفتم سر جلسه دیر رسیده بودم دستشوییم گرف ...

منم وضعیتم همینه

دقیقا همین جایی که صندلی منه مراقبم وایمیسته‌😭🥲

.