2777
2789
عنوان

اگه دینی رو چند دور روخوانی کنم

147 بازدید | 14 پست

بعد بشینم نکته به نکته بخونم خوبه؟

اینطوری هیچی حالی نمیشم 

از اول سال هم معلممون هیچی یاد نداده اصلا درس نداره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ب نظرت وقت میکنی؟

آره 

چون زود روخوانی میکنم در عرض ۱ ساعت اینا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر درس رو مطالبسو بگیر چی میگه

همون دیگه باید حداقل یه دور روخوانی کنم بفهمم چی میگه

آره چون زود روخوانی میکنم در عرض ۱ ساعت اینا

اگه اره ک خوبه

از درسایی ک بارمش بیشتره شروع کنه

وقت برای حل نمونه سوال بزار، من الان بعد از خوندن هردرس سوال حل میکنم خیلی خوبه، قشنگ مطالبو طبقه بندی میکنه

اگه اره ک خوبهاز درسایی ک بارمش بیشتره شروع کنهوقت برای حل نمونه سوال بزار، من الان بعد از خوندن هرد ...

اره حتما که نمونه سوال حل میکنم 

و سوال های مهمی که سازمان ها مشخص کردن 

الان شروع میکنم  بخونم تا ساعت ۲ اینا تمام میکنم 

کلا یه دور جوری بخون پست سرتم نکاه نکن بعد بیا تیتر وار بخون

چشم عزیزم 

اره حتما که نمونه سوال حل میکنم و سوال های مهمی که سازمان ها مشخص کردن الان شروع میکنم بخونم تا ساع ...

چطوری تا 2

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اگه فقط چند بار سریع بخونی هیچی نمیفهمی، بهتره آروم نکته به نکته بخونی تا یاد بگیری. اما اگه معلم درست آموزش نمیده، باید خودت بیشتر وقت بزاری و حوصله کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من کاری که پارسال خودم کردم و نمره کامل گرفتم

میری فرمول بیست 

یه دور خیلی تند میخونی در حد اینکه جمله ها و درش رو بفهمی

بعد میری سوالای پاسخ بلند 

سعی کن از حفط بگی حالا شاید بگی خب من اصلا درس و نخوندم ولی به این پرسش اطمینان کن

بعد برو پاسخ نامه چند بار تا وقتی که همرو از حفظ بگی بنویس 

رو کاغذ بعد وقتی درسای تشریحی همه سوالا تموم شد میری صحیح و غلط و بعد پاسخ کوتاه

موفق باشی 

من کاری که پارسال خودم کردم و نمره کامل گرفتممیری فرمول بیست یه دور خیلی تند میخونی در حد اینکه جمله ...

مرسی عزیز دلم 

یعنی دیگه لازم نیست خود کتاب درسی رو بخونم؟

همون جزوه بخونم حله؟