2777
2789

و میشنویم واقعا فساد داره بیداد میکنه همه چی عادی شده بی حیایی داریم به کجا میریم 

همه دشمن هم و بهم حسود 

پدر و مادرا بی تفاوت ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادی شده حقیقته،خودم یه چیزایی برام عادی شده که اگه به شخصیت ۳ سال پیشم بگی برام گریه میکنه😂خیلی چیزا برام عادی شده هنوز انجام ندادم ولی میخوام بدم،باور کنید تاثیر رسانه و موسیقیه😐

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

عادی شده حقیقته،خودم یه چیزایی برام عادی شده که اگه به شخصیت ۳ سال پیشم بگی برام گریه میکنه😂خیلی چی ...

واقعا درسته 

میگه خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو 

باید اجبارا همرنگ بشیم 

واقعا درسته میگه خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو باید اجبارا همرنگ بشیم

دقیقا من تو دانشگاه بصورت لفظی وانمود میکنم حرفاشون برام عادیه ولی بخدا شوکه میشم،دارن روم تاثیر میزارن،تا الان خودمو حفظ کردم میترسم بعدا خراب شم😂

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

همین تو نی نی سایت یه تاپیک الان دیدم بی حیا ترین افرادی که دیدین باور کن مغزم سوت کشید خیلی دور و ب ...

منم اونجا کامنت گذاشتم ولی مال بقیه رو نخوندم،اگه حذف نشده بفرس