2777
2789

بابای من وضع مالی خوبی داشت عموم مالشو بالا کشید همه زندگیمونو فروختیم از نو ساختیم ،اما دیگه مثل قدیم نیستیم ،وضعمون متوسطه رو به پایین هست بازم خداروشکر بازم تونیستیم به یه جایی برسیم و ماشین خریدیم اما پراید هست 

شوهر عمم رستوران زده افتتاحیه بود مارو نگفته بود به گوشم خورد گفت اینا گداگشنه آن😢💔

حتی پسر عمم هم یجوری نگاهم می‌کنه چون هم سطح نیستم جواب سلامم رو نمی‌ده 

قلبم شکسته ،خیلی ناراحتم 

هیچکس به اون اشغالی که مالمون رو خورد چیزی نگفته حتی بابام شکابت نکرد ازشفت به خاطر مامان و بابام می‌گذرم 

بابام بگذره من نمی‌گذرم هیچوقت 

چون زندگی منم تباه شد با چشمای خودم اینستا زنعموم رو میبینم هر دفعه جشن میگیرن خوشحالی میکنن تو ماشین لوکس و مدل بالا می‌شینن ،بچشو بهترین مدرسه شهر گذاشته 

نمی‌خوام داداشم تو حسرت باشم😭😭😭

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اونام از شما فقیرترن.البته از نظر عقلی و شعور .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بابات باید شکایت میکرد

نکرد 

بعضی وقتا از بابام هم بدم میاد که پای حقش وای نساد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

يه مثلى هس كه ميگه

ورق برميگرده بلخره يروزى

منتظر اون روز باش

مال و ثروت دست خداس شايد يروزى انقد وضعتون توپ شد كه شما اونارو آدم حساب نكردين

زمين گرده

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

اخ اخ از ابن فامیل های سمی دوری کنید اینا مفت نمی ارزن اشغالا

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بخدا اونام از شما فقیرترن.البته از نظر عقلی و شعور .

اصلا هرج نمیکنن خیلی پولدارن همش میترسن پولشون کم بشه

دائمن یکسان نباشد حال دوران غم مخور.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

يه مثلى هس كه ميگهورق برميگرده بلخره يروزىمنتظر اون روز باشمال و ثروت دست خداس شايد يروزى انقد وضعتو ...

چند سال شد هیچ اتفاقی نیفتاده 

عموم روز به روز وضع مالیش عالی میشه 

من حسرت به دل موندم 

با اجازه برای امتحانات برام دعا کنید موفق شم ممنون 💖🙏🏻

عزیزم جای اینکه توی هر تاپیک بشینی بنویسی که برای موفقیت توی امتحانات دعا کنن این زمانو واسه خوندنت بزار خب😐

چه کاریه اخه با دعا که چیزی حل نمیشه🤦🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

اخ اخ از ابن فامیل های سمی دوری کنید اینا مفت نمی ارزن اشغالا

اصلا نمی‌ریم خونشون ،مارو حساب نمیکنن 

اما عید فقط میان خونمون مامانم راضی نیست بابام میگه آبجی هام هستن نمیشه نیان

دائمن یکسان نباشد حال دوران غم مخور.

چند سال شد خسته شدم دیگه 

پس کی جوابشو پس میده 

اصلا هرج نمیکنن خیلی پولدارن همش میترسن پولشون کم بشه

وااای چه تهوع اور 

دنیا میچرخه میچرخه .معلوم نیست درآینده پولدار بمونن .

یروز جواب این کارشونو میبینن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟