2777
2789
عنوان

بنظرتون بسته شدن بخت درسته

271 بازدید | 47 پست

من ۳۶ سالمه تا حالا ازدواج نکردم مادرم میگه بختت رو بستن خودم چندان اعتقاد ندارم ولی مادرم مذهبیه و میگه چند نفر از زنهای فامیل و اشنا بهشون مشکوکه میگه اونا بستن😟

اگه این واقعی باشه بنظرتون باید چیکار کنم؟ چند بار سوره بقره رو خوندم چله گرفتم با زیارت عاشورا و.. اما هیچی 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

من به تاثیز دعا  باور دارم چون دوستم ی مدت هی دنبال دعا و اینژور چیزا رفت بخت خوبی پیدا کرد ولی قبلش با اینکه کلی تلاش میکرد ادمای بدی میومدن سراغش 

میتونین برین ی دعانویس پیر و قدیمی ازش بخواین سرکتاب کنه

منم ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم 

امروز شنیدم آقایی ک میتونست کارمو درست کنه باز نشست شده خیلی دلم گریه میخواد😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به تاثیز دعا باور دارم چون دوستم ی مدت هی دنبال دعا و اینژور چیزا رفت بخت خوبی پیدا کرد ولی قبلش ...

نمیشناسم هیچکسو

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

منم ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم امروز شنیدم آقایی ک میتونست کارمو درست کنه باز نشست شده خیلی دلم گریه می ...

چکاری رو درست کنه؟ منظورت سرکتاب

نمیشناسم هیچکسو

من دوسال پیش رفتم پیشه ی آقا سیدی برام دعا درست کرد ولی بی جواب بوده 

ولی برا برادرم درست کرد ماشاالله سر یکماه رفت سرکار خوبی 

چندوقت پیش دوباره ب سید زنگ زدم گفت تو باید زیر ۳ماه جواب میگرفتی و اینکه جواب نگرفتی باید خبرشو بهم میدادی 

دعای قرآنی میده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چکاری رو درست کنه؟ منظورت سرکتاب

ن قرار بود ببرتم سرکار 

واقعیتش منم از خدا نا امید شدم هر چی دعا کردن نشد.

ولی دست رسی به دعا نویسم ندارم.

خوشبحال اونایی که میرن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من دوسال پیش رفتم پیشه ی آقا سیدی برام دعا درست کرد ولی بی جواب بوده ولی برا برادرم درست کرد ماشاالل ...

حالا نمیدونم بازم بهش زنگ بزنم 

خیلی معروفه هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته فقط شانس من 😔

واقعیتش منم از خدا نا امید شدم هر چی دعا کردن نشد.ولی دست رسی به دعا نویسم ندارم.خوشبحال اونایی که م ...

تو چند سالته عزیزم

انشالله خدا کمک کنه 

کار برات مهم تر از ازدواجه؟

ن جفتشو میخوام دوسدارم مستقل بشم مادر بشم 

حالا نمیدونم بازم بهش زنگ بزنم خیلی معروفه هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته فقط شانس من 😔

من ازدواج تمرکزمو بهم زده اصلا نمیتونم به کار فکر کنم

کار برات مهم تر از ازدواجه؟

خبلی برا ازدواج دعا کردم اینقد نماز خوندم دعا خوندم نذر کردم دخیل بستم نشد 

ن جفتشو میخوام دوسدارم مستقل بشم مادر بشم

انشالله عزیزم

خدا خودش کمک کنه برای ما سن بالاها