2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پارسال فقط کتاب رو نصف و نیمه خونده بودم ۱۸/۵ شدم 

امسال تا درس ۷ خوندم فقط جزوه فکری حتی فیلم هاش هم ندیدم ولی بازم با دقت نخوندم وسواس دارم😕

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

پارسال فقط کتاب رو نصف و نیمه خونده بودم ۱۸/۵ شدم امسال تا درس ۷ خوندم فقط جزوه فکری حتی فیلم هاش هم ...

با جزوه فکری خواندی این نمره رو گرفتی میشه برای منم بفرستییی باریکلا 

بابا به خدا اینم نامفهوم و پیچیده هست و سنگین 🙃😭

من کتابای دینی شما رو دیدم ، خیلی خلاصه تره خداییش🥲🥲🥲

از هر مبحث کلی نکته سخت حذف شده🥲🥲🥲

سر دینی خوندن آرزو میکنم کاش یه رشته دیگه بودمممم🥲🥲🥲

با جزوه فکری خواندی این نمره رو گرفتی میشه برای منم بفرستییی باریکلا

نه پارسال فقط کتاب خوندم ۱۸/۵ شدم امسال ترمیم معدل ثبت نام کردم ۶ درس خوندم تدریسو ندیدم اصلا بد نیس ببینم امسال چند میشم 

تلگرام بزن فیلم سالیانه فکری بهمن یا مرداد فرق نداره جلسه آخرش کتاب درسی پر شده میاره جزوه خاصی نداره از رو کتاب تدریس کرده دست نویسه همش 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

ببین باید برای خودت توضیح بدی ؛ به خودت انرژی منفی نده فقط شروع

شروع کردم خیر سرم ولی خوب نفهمیدم با کتاب از روی فرمول بیست دارم می‌خوانم خوبه من خیلی وسواس دارم همش میترسم نتوانم سوال ها رو جواب بدم

چه طوری نترسم میگم نتوانم سوال جواب بدم خوب نمره نمیگیرم که

تو وظیفه ات فقط خوندنه نه نمره دادن پس فکرتو مشغول نکن فقط بخون 🙂

مگه میشه تلاش کنی جواب تلاشتو نبینی

به عواقبِ کارهات فکر کن(: