بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال تا درس ۷ خوندم فقط جزوه فکری حتی فیلم هاش هم ندیدم ولی بازم با دقت نخوندم وسواس دارم😕
فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕
با جزوه فکری خواندی این نمره رو گرفتی میشه برای منم بفرستییی باریکلا
نه پارسال فقط کتاب خوندم ۱۸/۵ شدم امسال ترمیم معدل ثبت نام کردم ۶ درس خوندم تدریسو ندیدم اصلا بد نیس ببینم امسال چند میشم
تلگرام بزن فیلم سالیانه فکری بهمن یا مرداد فرق نداره جلسه آخرش کتاب درسی پر شده میاره جزوه خاصی نداره از رو کتاب تدریس کرده دست نویسه همش
فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕