xbnxkdjdbdj مدیر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 عنوان دینی | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 61 پست بچه های نهایی دوازدهم و ترمیمی ها تا کجا خواندی درس ها رو جمع کردید ؟؟ دینی رو از روی چی خواندید دوازدهم تجربی 1404/02/26 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 خوش به حالتووون🥲فقط ۱۰ تاااااا؟🥲ما امسال ۱۸ تا داریم🥲🥲🥲۲۳۰ صفحه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 بابا به خدا اینم نامفهوم و پیچیده هست و سنگین 🙃😭
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6722 بچه هایی که از روی کتاب خوانید چه جوری آخه ؟ سوال کتاب ندارم زیاده اصلا معلوم نیست چی به چیه ببین باید برای خودت توضیح بدی ؛ به خودت انرژی منفی نده فقط شروع به عواقبِ کارهات فکر کن(:
هستی_هستدم عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3006 پارسال فقط کتاب رو نصف و نیمه خونده بودم ۱۸/۵ شدم امسال تا درس ۷ خوندم فقط جزوه فکری حتی فیلم هاش هم ندیدم ولی بازم با دقت نخوندم وسواس دارم😕 هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 پارسال فقط کتاب رو نصف و نیمه خونده بودم ۱۸/۵ شدم امسال تا درس ۷ خوندم فقط جزوه فکری حتی فیلم هاش هم ... با جزوه فکری خواندی این نمره رو گرفتی میشه برای منم بفرستییی باریکلا
آیشن۸۶ عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3551 بابا به خدا اینم نامفهوم و پیچیده هست و سنگین 🙃😭 من کتابای دینی شما رو دیدم ، خیلی خلاصه تره خداییش🥲🥲🥲از هر مبحث کلی نکته سخت حذف شده🥲🥲🥲سر دینی خوندن آرزو میکنم کاش یه رشته دیگه بودمممم🥲🥲🥲
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 فرمول بیست خوبه ولی وقت میبره خوبه آخه من مقایسه کردم عین کتاب بود جمله به جمله فقط اون سوال داشت و مرتب کردن بود
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 من کتابای دینی شما رو دیدم ، خیلی خلاصه تره خداییش🥲🥲🥲از هر مبحث کلی نکته سخت حذف شده🥲🥲🥲سر دینی ... الهی اره ولی اینم طولانی هست 🙃 اصلا متنفرم از همشون
هستی_هستدم عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3006 با جزوه فکری خواندی این نمره رو گرفتی میشه برای منم بفرستییی باریکلا نه پارسال فقط کتاب خوندم ۱۸/۵ شدم امسال ترمیم معدل ثبت نام کردم ۶ درس خوندم تدریسو ندیدم اصلا بد نیس ببینم امسال چند میشم تلگرام بزن فیلم سالیانه فکری بهمن یا مرداد فرق نداره جلسه آخرش کتاب درسی پر شده میاره جزوه خاصی نداره از رو کتاب تدریس کرده دست نویسه همش هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 ببین باید برای خودت توضیح بدی ؛ به خودت انرژی منفی نده فقط شروع شروع کردم خیر سرم ولی خوب نفهمیدم با کتاب از روی فرمول بیست دارم میخوانم خوبه من خیلی وسواس دارم همش میترسم نتوانم سوال ها رو جواب بدم
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6722 شروع کردم خیر سرم ولی خوب نفهمیدم با کتاب از روی فرمول بیست دارم میخوانم خوبه من خیلی وسواس دارم هم ... نترس ؛ حالا من میترسم بیست نشم🙂🤣 به عواقبِ کارهات فکر کن(:
این_بار_خودم عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1600 نه پارسال فقط کتاب خوندم ۱۸/۵ شدم امسال ترمیم معدل ثبت نام کردم ۶ درس خوندم تدریسو ندیدم اصلا بد نیس ... منم دارم با همون میخونم میزارم رو دور تند بعد سوالاشو میزنم تو کتاب
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 منم دارم با همون میخونم میزارم رو دور تند بعد سوالاشو میزنم تو کتاب با فکری ؟؟ خوبه ؟ میشه جزوش رو برام بفرستی
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3526 نترس ؛ حالا من میترسم بیست نشم🙂🤣 چه طوری نترسم میگم نتوانم سوال جواب بدم خوب نمره نمیگیرم که
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6722 چه طوری نترسم میگم نتوانم سوال جواب بدم خوب نمره نمیگیرم که تو وظیفه ات فقط خوندنه نه نمره دادن پس فکرتو مشغول نکن فقط بخون 🙂مگه میشه تلاش کنی جواب تلاشتو نبینی به عواقبِ کارهات فکر کن(: