2777
2789

یه دوستام الکی منو بلاک کرد از همه جا و حتی یه دلیل برام نیاورد که چیکار کردم من هنیشه میبردم و میاوردمشون و میرفتیم چایخونه و اینور و اونور و تو دوستی معرفت به خرج میدادم بار اخر ففط منقلیون کشیوم یکی از دوستامون گفت ففط، تو کشیدی ما نکشیدیم پس تو پول بده فقط گفتم تو اینطور چرتکه میندازی چطور ماشینو نمیبینی تا بیرون شهر میام و میرم

به اون دوستم گفتم بعد معلوم نشد اون چه دو بهم زنی کرد فردا صبحش این بهم پیام داد شماره کارتتو بده 50تومن بزنم به کارتت بالاخره ماشین اصطحلاک داره تا اومدم بگم چی چرا از همه جا بلاکم کرد و دیگه جوابمو نداد معلوم نشد از چی

حالا داریم کلاس میریم تو کلاسمون هست چند بار دلم خواست باهاش حرف بزنم دیدم کوچیک میشم به استادمون گفتم کشیدش کنار گفت چرا از دست این بنده خدا ناراحتی گفته یر یه چیزای و من کلا از همه فاصله گرفتم حوصله ندارم و درست توضیح نداده

به نظرتون من چیکار کنم؟ باز برم جلو اگه دیدمش یا دیگه ولش کنم؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

سلام دوست عزیز برای خودت ارزش قائل شو دنبال محبت ودوستی دیگران نباش.مطمئن باش خودش برمیگرده.اما من جای شما باشم دیگه سمتش نمیرم وغرور خودم رو حفظ میکنم.موفق باشی

حالا چرا به استادتون گفتید؟ خودتون مشکلتتون حل میکردید.

این قضیه ایی نیست که آدم بخواد شخص سومی ورود کنه، نمیدونم من باشم اصلا به دیگران نمیگم یا خودم حلش میکنم یا بیخیال اون آدم میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا قضیه ها رو زیادی بزرگ نکنید، آدم اینجوری اذیت میشه، خب به هر دلیلی دوست نداره با شما ادامه بده، اصرار کردن نداره عزیزم، اگر می خواست حلش کنه بلاک نمیکرد، من فکر میکنم که بهتره به گذر زمان بسپریش، و از دیگران نخوای مداخله کنن.

حالا چرا به استادتون گفتید؟ خودتون مشکلتتون حل میکردید.این قضیه ایی نیست که آدم بخواد شخص سومی ورود ...

چون ترسیدم برم جلو باهام حرف نزنه نمیدونم شاید اشتباه کردم شاید خودم رفتم جلو ننیخوام اشتی کنه نکنه به درک فقط بهم بگه چرا از من ناراحت شد همین. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
سلام دوست عزیز برای خودت ارزش قائل شو دنبال محبت ودوستی دیگران نباش.مطمئن باش خودش برمیگرده.اما من ج ...

منم دلم نمیخواد خودمو کوچیک کنم ولی دنبال علت هستم بگه دیگه نمیخوام رابطه داشته باشیم ولی فقط یه توضیح کوچیک بهم بده اخه من دوستش داشتم. 

اين بچه بازيا چيه حوصله زيادي داريد انگار

چرا؟ 

کسی قدر تو و مرامتو نمیدونه. سمت هر کسی نرو ارزش خودتو حفظ کن. اصلا هم حرف بدی نزدی پولتم ازشون بگیر ...

اره از طرفی حتی استادمون هم گفت حرف اشتباهی نزدی تو هم حق داشتی. از طرفی میدونم کار اشتباهی هم نکردم برا همین دلم نمیخواد عذرخواهی کنم. 

بوی دوبه هم زنی میاد خدا نگذره از دو بهم زنا..

ااره اون عوضی زهرشو ریخته میدونم معروقه به دو بهم زنی. 

نه عزیزم. ولش کن به مفت خوری عادت کردن. ـمنم همچین دوستی داشتم اونم ۱۵سال شده بودم سنگ صبور  و صندوق پول خانوم ــ. اخرم بهم گفت گدا خانوم 🤣🤣🤣منم بهش گفتم از این لحظه به بعد نه شماره تو رو گوشیم ببینم نه پیامتو.. خپدشو چص کرد که فلانی و بهمانی ـبه نبم ساعت نکشبد به غلط کزدن افتاد 😂😂🤣🤣😏😏😏ولی کسی از چشم من بیفته دیگه افتاده ـ. ۱٠ساله داره تلاش میکنه دوباره با من ارتباط بگیره. اما من عاقل تر از این حرفام  که از یه سوراخ دوبار گزیده بشم 😏😏😏🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به خاطر حرفت ازت ناراحته و ازینکه فهمیدی مفت برن فکر کردن حالیت نیست.

اوهوم تا یه حرف حق زدم جفتشون کشیدن کنار همه ادمو برا سواستفاده میخوان.