حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂. یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲 بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺 بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲. بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید. دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️ دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با خیلی سبز شروع کن بعدش آیکیو منکه میگم از همون اول هم آیکیو بزنی خوبه آزمون های آرمان و زیستاز ، ماز و... اینا رو خودت دانلود کن بزن، پاسخنامه طولانی دارن ولی خیلی بدرد میخورن
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
اگه میخوای دو تا منبع بگیری برای اولی خیلی سبز بگیر و دومی زیست آیکیو فیزیک و ریاضی نشرالگو شیمی آیکیو یا مبتکران(از مبتکران میتونی برای منبع اول هم استفاده کنی)
مشاور بستگی داره بخوای با کدوم آموزشگاه و حضوری یا آنلاین بگیری؟ چیزی که میدونم ماهی بین 1 تا 2 میلیون امسال گرفتن که برا سال جدید قطعا بیشتر میشه
آزمون هم قلم چی برا جامعه آماریش خوبه و ماز سوالای خوبی داره