ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشاوره خیلی سخته اونیکه باهاش اوکی هستی رو پیدا کنی و من به شخصه نظرم رو مشاوره حضوریه
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
کتابای آیکیو رو از دهم توصیه نمیکنم استارتر سطح تستاش بالاست و به ویژه زیستش تست ها ترکیبی از همهی پایه هاست اذیت میشی
از همون تابستون دوازدهم کار کن آیکیو رو
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
کتاب تست دهم خوب زیاد هست، مثلا گاج و خیلی سبز. هزینه مشاوره معمولاً گرونه ولی من خودم آنلاین و با روش ساده کار میکنم، ارتباطمون با پیام و تماس کوتاه. آزمون هم اگه میخوای، قلمچی یا گزینه دو خوبه. اگه میخوای دقیقتر و بهتر راهنمایی شم، به کانال تلگرامم سر بزن: Ravabet_Zan_Aramesh
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
دقیقا همین حرفای شما رو گفته بودن بهمهزینه مساوره ماز رو نمیدونی؟
نه اطلاع ندارم ببین تو سایتش نزده؟چون الان ثبت نام اشتراک الماس و آزمونا تو سایتش فعاله. اگه نداشت از پشتیبانی بپرس ولی حتما سعی کن دقت کنی و درست انتخاب کنی