2777
2789
عنوان

به نظرتون رو من چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 26 پست
درسته عزیزم ولی منم خییییییلی ناراحت شدم از این که بلاکم کرد واسه همین بهش سلام نکردم

کاملاً قابل درکه عزیز دلم. وقتی یه نفر بلاک‌مون می‌کنه، مخصوصاً کسی که برامون مهمه یا بهش نزدیک بودیم، احساس طرد شدن، بی‌احترامی یا حتی تحقیر شدن می‌تونه به‌وجود بیاد. و طبیعیه که ناراحت بشی و واکنش نشون بدی—مثلاً با سلام نکردن.

ولی بذار یه چیزی رو با دل بگم : گاهی وقتا هر دو طرف زخمی می‌شن، ولی چون غرور یا دلخوری بین‌شونه، هیچ‌کدوم قدم اول رو برنمی‌داره. شاید اونم از کاری که کرده دلش گرفته، ولی چون حس کرده باهاش بازی شده یا بی‌اعتماد شده، راهشو این دیده.

یادت باشه، سلام نکردن همیشه نشونه‌ی قدرت نیست؛ بعضی وقتا گذشت و مهربونی قدرت واقعی رو نشون می‌ده.

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملاً قابل درکه عزیز دلم. وقتی یه نفر بلاک‌مون می‌کنه، مخصوصاً کسی که برامون مهمه یا بهش نزدیک بودی ...

اون تو یه استان دیگه زندگی میکنه و اصلا نمیبینمش فقط ایدی تلگرامشو دارم به نظرتون باید چیکار کنم؟

کاملاً قابل درکه عزیز دلم. وقتی یه نفر بلاک‌مون می‌کنه، مخصوصاً کسی که برامون مهمه یا بهش نزدیک بودی ...

اون شب تو تالار دیدم کنارم وایساده به نظرتون منو با یه دختر دیگه اشتباه گرفته یا حواسش نبوده که کنار وایساده؟

بعد که یکم شد پرید رفت عقب

من ۲۵ سالمه و اصلا دانشگاه نرفتم

خوب یک سعی بکن در یک موردی بین همسن و سال هات ممتاز بشی کار و تحصیل و اخلاق و تیپ و قیافه و یا هر چیزی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....