2777
2789
عنوان

به نظرتون رو من چه حسی داره

174 بازدید | 26 پست

اگه باشماره ناشناس واسه پسرعمم عکس یه دختر با دامن کوتاه بفرستم و اون هیچی نگه و بعد بگم رل داری یا ن؟ و اون بلاکم کنه و بفهمه منم و شماره اصلیمو هم بلاک کنه

و یکسال بعد ببینمش و بهش سلام نکنم و اونم سلام نکنه و بعد ببینم کنارم وایساده و یکم شد عقب رفته (حالا نمیدونم اشتباه گرفته بود یا همینجوری وایساده تو تالار عروسی بوده)

رو من چجوریه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد به تو نزدیک بشه یا دوستی داشته باشه بهتره فاصله بگیری راستی سن پسر عمه چقدره؟ کارش چیه درس میخونه؟ یا کار میکنه؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

نمیخواد به تو نزدیک بشه یا دوستی داشته باشه بهتره فاصله بگیری راستی سن پسر عمه چقدره؟ کارش چیه درس م ...

شاید بعدها نظرش عوض بشه

اسی جان کاری که توی اون موقعیت انجام دادی، در واقع یه جور بازی با احساسات و حریم خصوصی یه نفر دیگه بوده. فرستادن عکس از یه شماره ناشناس، اونم به نیت آزمایش یا تحریک طرف، یه جور فریب و تجاوز به حریم شخصی محسوب می‌شه؛ حتی اگه نیتت شوخی یا کنجکاوی بوده.

این‌که اون بعد از فهمیدن بلاکت کرده، نشونه‌ی ناراحتی یا دلخوری جدی‌شه. تو اون لحظه در تالار هم اگه برخوردی نکرده یا عقب رفته، شاید حس ناراحتی یا احتیاط داشته، یا حتی تو ذهنش هنوز اون اتفاق بوده.

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

نمیخواد به تو نزدیک بشه یا دوستی داشته باشه بهتره فاصله بگیری راستی سن پسر عمه چقدره؟ کارش چیه درس م ...

من ۲۵ سالنه و اون ۲۷ سالشه

پس من که باهاش چشم تو چشم شدم و بهش سلام نکردم فهمیده واسه همین سلام نکردم؟

اسی جان کاری که توی اون موقعیت انجام دادی، در واقع یه جور بازی با احساسات و حریم خصوصی یه نفر دیگه ب ...

درسته عزیزم ولی منم خییییییلی ناراحت شدم از این که بلاکم کرد واسه همین بهش سلام نکردم

من ۲۵ سالنه و اون ۲۷ سالشهپس من که باهاش چشم تو چشم شدم و بهش سلام نکردم فهمیده واسه همین سلام نکردم ...

او از رسوایی و خانواده طرفین می‌ترسه که قضیه لو بره