2777
2789
عنوان

یه مدت دیگه زنجیری میشم اگه ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست
وای منم  تلفنم ک زنگ میخوره میگم چیشده

کافیه شوهرم موقع ج دادن ب گوشی اخماش تو هم باشه یا مثلا بگه جدی؟کی؟چرا؟ اونوقت دیگه من مردم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
کافیه شوهرم موقع ج دادن ب گوشی اخماش تو هم باشه یا مثلا بگه جدی؟کی؟چرا؟ اونوقت دیگه من مردم

من یه مدته بدتر شدم.حتی نمیتونم تفریح کنم احساس گناه میکنم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکریه    منم دارم    دیگه خسته شدم انقد خودخورے کردم    دیشب تا صب بیدار بودم خودخورے میکردم که پناه اوردم ب نے نے سایت بلکه فکر نکنم    انواع مدل فکر و خیال میاد تو ذهنم    چیز نشه فلان نشه واے خدا اونجورے نشه واے خدا نکنه اح

وسواس فکریه    منم دارم    دیگه خسته شدم انقد خودخورے کردم    دیشب تا ...

وای منم عین توام درس و کار و تمرکزم بهم ریخته 

میام اینجا تو تاپیک ها سرم گرم شه

این معضل بیشتر ما است ما چند خبر مرگ پشت سرهم صبح می دادن وای اگه تلفن اول صبح زنگ بخوره من نصف عمر میشم

ب نظرم از بیکار موندن هستش     مال من از تنها موندن هست      انقدددددد تنها موندم مریضے روانے گرفتم     انقد بابام بددل بود خونه مے موندیم ماه ها   نمیزاشت بریم بیرون       انقد تنها موندم تو خودم بودم وسواس فکرے گرفتم

ب نظرم از بیکار موندن هستش     مال من از تنها موندن هست      انقدددددد تنها ...

عزیزم الهی بمیرم 

نه من خیلی هم مشغله دارم واقعا درگیرم ولی این فکرا نمیذاره به کارامم برسم

عزیزم الهی بمیرم  نه من خیلی هم مشغله دارم واقعا درگیرم ولی این فکرا نمیذاره به کارامم برسم

خدا نکنه     الان مشغله دارین ب شروعش فکر کنین شاید موقع شروع تنها بودین    ریشه مهمه منم الان مشغلم زیاده ولے چون از نوجوانے ب این مرض افتادم دیگه ول کنم نیست