melika_m_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1936 عنوان جای من بودین چی میکردین 196 بازدید | 18 پست فک کنید ۲۴ سالتونه رشته دبیرستانتون تجربی بوده ولی اصلا هیچی نخوندین و پایه ریاضی خوبی ندارین اللنم حس درماندگی دارین کار میکنید سرکار میرین ولی فروشنده اید واسه رشته حقوق پیام نور ثبت نام میکنید؟ یا دوسال پشت کنکور میمونید برای کنکور تجربی اینم بگم دایی هام وکیلن منم زندگی اونارو میبینم دوطتدارم بشم 1404/02/26 | 10:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4178 میرم حقوق البته اگر بدونم علاقه دارم و دایی هام کمکم میکنن با مشورت با اونا شروع میکنم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96791 جای تو بودم اگه واقعا به درس علاقه داری خوب برو سمتش ولی حتما در کنارش یه حرفه یاد بگیر الان مملکت ما جوری هست فقط به درس خوندن نمیشه بسنده کرد #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
خوش__خبر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 6878 بنظرم یه شغل باید دو تو ویژگی داشته باشهیکیش اینه منبع درامدت باشهویژگی دم اینه ک علاوه بر درامدی ک بهت میده این کار تو نتیجه ارزشمندی در جامعه داشته باشد تحسین بر انگیز باشهبنظرت فروشندگی اینارو دارع؟؟موقتی خوبه اما برای همیشه نه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4564 برای تجربی خوندن خیلی خوبه ولی تو نمیدونی قراره چی قبول بشی و اگر قبول نشی وقتتو هدر دادی، من جای تو بودم حقوق میخوندم چون اذیت نمیشی برای کنکور. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 8712 برای بچه های تجربی دروس سختی داره حقوق جوری که استادهام به رفیقام میگن اشتباه کردین اومدین این رشته به نظرم وقت بزار کتابهاشو نگاهی بنداز ببین در توانت هست یا نه چون پیام نور بر محور خودخوان بودن دانشجو هست ممکنه کلاسی برگزار نشه «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9510 چون تجربی خوندی سخته کنکور حقوق بدی پس تجربی بخون و سال بعد امتحان بده انشالله که قبول میشی خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
melika_m_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1936 برای بچه های تجربی دروس سختی داره حقوق جوری که استادهام به رفیقام میگن اشتباه کردین اومدین این رشته ... آره باید همین کارو کنم میرم یه کتاب نگاه کنم
lzmbkhrshbm عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1221 صبر نمیکردم ولی حقوق هم نمیرفتم کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻
melika_m_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1936 بنظرم یه شغل باید دو تو ویژگی داشته باشهیکیش اینه منبع درامدت باشهویژگی دم اینه ک علاوه بر درامدی ک ... خب عزیزم بخاطر همین بین دوراه گیر کردم منکه نمیخوام تا اخر عمرم فروشنده بمونم که
melika_m_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1936 صبر نمیکردم ولی حقوق هم نمیرفتم چیکار میکردی