2777
2789
عنوان

جای من بودین چی میکردین

196 بازدید | 18 پست

فک کنید ۲۴ سالتونه رشته دبیرستانتون تجربی بوده ولی اصلا هیچی نخوندین و پایه ریاضی خوبی ندارین اللنم حس درماندگی دارین کار میکنید سرکار میرین ولی فروشنده اید 

واسه رشته حقوق پیام نور ثبت نام میکنید؟ یا دوسال پشت کنکور میمونید برای کنکور تجربی 

اینم بگم دایی هام وکیلن منم زندگی اونارو میبینم دوطتدارم بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای تو بودم اگه واقعا به درس علاقه داری خوب برو سمتش ولی حتما در کنارش یه حرفه یاد بگیر الان مملکت ما جوری هست فقط به درس خوندن نمیشه بسنده کرد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بنظرم یه شغل باید دو تو ویژگی داشته باشه

یکیش اینه منبع درامدت باشه

ویژگی دم اینه ک علاوه بر درامدی ک بهت میده 

این کار تو نتیجه ارزشمندی در جامعه داشته باشد تحسین بر انگیز باشه

بنظرت فروشندگی اینارو دارع؟؟

موقتی خوبه اما برای همیشه نه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

برای تجربی خوندن خیلی خوبه ولی تو نمیدونی قراره چی قبول بشی و اگر قبول نشی وقتتو هدر دادی، من جای تو بودم حقوق میخوندم چون اذیت نمیشی برای کنکور.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

برای بچه های تجربی دروس سختی داره حقوق جوری که استادهام به رفیقام میگن اشتباه کردین اومدین این رشته 

به نظرم وقت بزار کتابهاشو نگاهی بنداز ببین در توانت هست یا نه چون پیام نور بر محور خودخوان بودن دانشجو هست ممکنه کلاسی برگزار نشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

بنظرم یه شغل باید دو تو ویژگی داشته باشهیکیش اینه منبع درامدت باشهویژگی دم اینه ک علاوه بر درامدی ک ...

خب عزیزم بخاطر همین بین دوراه گیر کردم منکه نمیخوام تا اخر عمرم فروشنده بمونم که