2777
2789
عنوان

جای من بودین چی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 18 پست
آره باید همین کارو کنم میرم یه کتاب نگاه کنم

اگه خواستی بخونی این رشته رو کتابچه بخر کتابهای دانشگاهی به درد نمیخوره امتحانات هم  نمونه سوالات شش ترم گذشته بخونی پاس میشی

قبل از اینکه درس اصول فقه هم برداری منطق دبیرستان رو نگاهی بنداز داشتن هوش مصنوعی هم برای دانشجو که از واجبات هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار میکردی

زبان میخوندم دانشگاه آزاد،کنکور هم اگه میدونستم درسخون واسه رشته زبان میخوندم،حالا هر زبانی،بعد مهاجرت تحصیلی میکردم😂یا یه رشته مرتبط با کار تو شرکت ها میخوندم زبان هم خودم تقویت میکردم باز برای مهاجرت،تو یتویوب هم مهارت های هفت گانه کامپیوتر رو یاد میگرفتم،یا طراحی و مد میخوندم،الان همه دنبال استایل و این چیزان،تو ایونت های دبی شرکا میکردم دوباره راهمو برای مهاجرت باز میکردم😂😂

هرچی خیلی علاقه داری رو بخون عزیزم،کنکور اگه مطمئنی درسخون واسش وقت بزار اگه نه برو آزاد،یا برو فدراسیون شهرتون مربی گری یه رشته ورزشی رو بگیر،این ۳ ماه تابستون متمرکز شو رو یه رشته ورزشی مثل شنا یا یوگا

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻