2777
2789

خواهرم خیلی دلسوزی آدم بی فکری نیست دراصل من زندگیمون ازاون یاد گرفتم همه جی تمومه اما ی کارش راجب بچش خیلی عصبیم میکنه هرچی باهاش حرف میزنم فایده نداره این بچه رو کلآ ول میکنه تو کوچه بد خودش میره اینور اونور بچش هفت سالشه من خیلی نگرانشم کسی خدای نکرده بلا سرش نیاره مثلآ اون سری اومده بود خونه بابام از ساعت ۳ ظهر ساعت ۹ونیم شب زنگ زد شوهرش پرسید بچش کجاس اونم گفت نمیدونم ۶ساعت نمیدونستن بچه کجاس بد ک گفتم این چ وضعشه گفت سپردم دست عمش فگر کردم باباش بهش سر میزنه واقعآ کفری شدم درسته الان همه میگن ب تو چ ولی من خیلی نگرانشم هروقت میگم بهش میگه عمش حواسش هست یا اینجا همه میشناسن حواسشون هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شما در این حد میتونی بگی کاری از دستت برنمیاد،خدا نگهدار بچش باشه و خواهرت سر عقل بیاد،دیگه واق ...

ی بار افتاد تو آتیش باسنش همه سوخت ی بار پسر عموش میخاسته باهاش بازیه جنسی کنه البته اونم هم سن خودشه خییییلی یچشو بد تربیت کرده هیچوقت فکر نمیکردم خواهرم این کارو کنه

ی بار افتاد تو آتیش باسنش همه سوخت ی بار پسر عموش میخاسته باهاش بازیه جنسی کنه البته اونم هم سن خودش ...

ای بابا چه بیخیال،ازاین مامانای جدید بعیده همچین کاری کنن چون همه فهمیدن بیرون از خونه چه خبر🤦