2777
2789

سلام خانما

جرعت اینکه تست بارداری بزنم ندارم یه دختر دوساله دارم که از شیرم سه ماهه گرفتشم .

باید 8 تم پری میشدم ولی نشدم تا الان ، نه دل دارم نه علاعم پریودی فقط کمر درد دارم و داخل نافم خیلی درد میکنه هراز گاهی تخم دان راستم تیر میکشه .معذرت میخوام ترشح های خیلی زیادی دارم نسبت به زمانای قبل

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوگیری طبیعی داشتیم

جلوگیری طبیعی درصد خطاش زیاده ، اگه واقعا شرایط بچه دار شدن نداری جدی و درست جلوگیری کن

برای الان هم چاره ای نداری ، یه بی بی چک بزن تکلیفت مشخص بشه . اینجوری استرس الکی میکشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب بی بی بذار .. حالا هم باشی .. من بچم شش ما بود دومی اومد

هم دلم بچه میخواد هم حوصله ندارم به خدا

میترسم بی بی بزارم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫