2777
2789
عنوان

مبتلایان به تبخال بخوانند

92693 بازدید | 24 پست

تبخال‌ها برآمدگی‌های متمایل به رنگ قرمز هستند که اغلب روی لب یا در نواحی دور لب ظاهر می‌شوند، دلیل بروز تبخال، ویروسی از خانواده هرپس است و پس از چند روز سوزش و خارش تاول‌ها و زخم‌ها بهبود پیدا می‌کنند.

تبخال‌ها در حدود یک هفته باقی می‌مانند و حداکثر تا 10 روز درمان می‌شوند، در این مدت با کسی روبوسی نکنید زیرا تبخال مسری است و احتمال اینکه به فرد دیگر انتقال پیدا کند زیاد است.

در صورت ابتلا به‌ تبخال از خوردن خرما خودداری کنید زیرا میزان قند این ماده غذایی باعث زیاد شدن تبخال می‌شود.

گفتنی است دوری از استرس و نورخورشید می‌تواند در پیشگیری از تبخال مؤثر باشد.

یادش بخیر همیشه 1 مهر تبخال میزدم 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه.شوهرم حالا روزای دیگه بوس نمیدونه چیه ها.چندروزه تبخال زده.هی زرت زرت میاد بوس میکنه.😒هیچی م نمیتونم بهش بگم که😒تو این وضع و حال یه تبخالم مونده بود 😞

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من تبخال نمیزنم عوضش آفت میزنم که خیلییییییی دردناک میشه..واقعا تو حرف زدن هم مشکل پیدامیکنم..چون تا دهنمو بازکنم حالم خراب میشه😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نزدیك عروسیمه

میترسم روز عروسیم تبخال بزنم:( 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
نزدیك عروسیمه میترسم روز عروسیم تبخال بزنم:( 

این خیلی بده... یه جورایی همه چیرو به هم میزنه... سعی کن از استرس بیرون بیای و روزی چند بار با اب پیاز لباتو شستشو بده... از دارو خونه هم پماد ضد تب خالو بگیر و استفاده کن...

این خیلی بده... یه جورایی همه چیرو به هم میزنه... سعی کن از استرس بیرون بیای و روزی چند بار با اب پی ...

ب نظرت قرص اسیكلوویر بگیرم بخورم چطوریه؟

اصلا اصلا نمیشه از استرس بیام بیرون

كلا استرسی ام،وقت عروسی دیگه بدتر

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ب نظرت قرص اسیكلوویر بگیرم بخورم چطوریه؟ اصلا اصلا نمیشه از استرس بیام بیرون كلا استرسی ام،وقت عرو ...

اونم خوبه... ولی پمادش سریعتر عمل میکنه... ورزش صبح گاهی میتونه از استرست کم کنه...