2777
2789
عنوان

راز های زندگی گذشته ی من!

11303 بازدید | 88 پست

یه حرفایی رو دلم مونده که نمیتونم به شوهرم بگم! امکانش هس زندگیم از هم بپاشه...

از طرفی عذاب وجدان دارم که اون با من صادقه!

خدایا چیکار کنم😭

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از گذشته درس بگیر و تجربه ها رو بردار، بدی ها رو ادامه نده و اگر خلاف یا بی راهه رفتی پشیمون باشی و توبه کنی کافیه.

چیزی نگو و دفتر گذشته رو ببند و توجه و محبتت رو بذار رو همسرت

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

سنی نداشتم که به خاطر پافشاری پدربزرگم با پسر داییم زورکی ازدواج کردم... که البته خدابیامرز افتاد مرد منم از فرصت استفاده کردم با بخشیدن مهریم طلاق گرفتم! شناسنامم هم عوض شد ولی باز هم تا اینجاشو به شوهرم گفتم... اما بعدشو نه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سنی نداشتم که به خاطر پافشاری پدربزرگم با پسر داییم زورکی ازدواج کردم... که البته خدابیامرز افتاد مر ...

مگه نمیگی سنت کم بوده.هر اشتباهی کرده از خامی بوده..گفتنش چه سودی داره جز اینکه شوهرتو بهت بدبین کنه و زندگیتو سرد؟