2777
2789
عنوان

راز های زندگی گذشته ی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 11303 بازدید | 88 پست
ببین من منکر بودن ادمی پاک نیستم که خودمم حسم به شوهرم همینجوره اما دلیل نداره یجای که کسی راهکار می ...

مگ اصن گفتم کسی ک درگذشته عاشق شده گناه کرده نخیرخانوم گفتم ک هستن مردایی ک دوست دخترندارن ونداشتن وخیلیم ادمای خوبین ممنون میشم بحثوادامه ندی

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
مگ اصن گفتم کسی ک درگذشته عاشق شده گناه کرده نخیرخانوم گفتم ک هستن مردایی ک دوست دخترندارن ونداشتن و ...

دقیقا مشکل همینه که فک میکنیم اگر کسی حرفی زد حتما باید جوابشو بدیم. چشم ادامه نمیدم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس طرف برگشته.چ مدت بعد رفتن عشقت باشوهرت اشناشدی؟

تقریبا یک سال

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

اگه مدرکی از صیغتون نداره نترس به شوهرتم گفت خیلی صادقانه بگو خاستگاری بوده و چون غیبش زده شما بی خیالش شدی . نهایتش صیغه رو فهمید بگو اون فقط برای شرکت در مسابقات بوده و هیچ رابطه ای نبود

خدایا راضیم به رضات
ببین تو حتی نباید راجبش با خودتم حرف بزنی میفهمی؟ اینجوری نمیتونی فراموش کنی

سخته ولی باید بشه😔 باید فراموشش کنم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
اگه مدرکی از صیغتون نداره نترس به شوهرتم گفت خیلی صادقانه بگو خاستگاری بوده و چون غیبش زده شما بی خی ...

اونو وقتی به خونواده ها گفتیم نابودش کردیم

سخته ولی باید بشه😔 باید فراموشش کنم

ببین ادمی که بعد یه سال خورده ای پیداش شه مطمعن باش خودشم یجایی سرش مشغول بوده وگرنه بقول بچه ها عهد بوق که نیس که نتونه یه تماس باهت بگیره اونم حتما تازه فهمیده ازدواج کردی گفته الکی چیزی بگم خودمو تبرعه کنم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
شوهرت چندسالشونه؟ به نظر با لجبازی و تندی باهاش حرف نزن که لج نکنه به خودت زمان بده دغدعت به مرور ...

شوهرم ۲۸

ماشالله چه جراتی داشتی تواون سن صیغه من بودم ازترس سکته میکردم 

وقتی خیلی نزدیک باشی اعتماد میکنی

باید برم از جد بزرگم اجازه بگیرم

😂😂

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
ب احتمال زیاد عشق اولت بوده چون همه ادما ی حسی توشون هست ک باعث میشه ب عشق اولشون اعتماد کنن

آره 😞