2777
2789
عنوان

عشق به مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 74 پست
ببین نمیدونم کی برات خبر آورده ولی اگه تغییری ایجاد نشده اونی که فکر میکنی نیست ... شاید فقط دلش میس ...

نمیخوام اسی رو نگران کنم ولی ممکنه رابطه ای بینشون باشه ولی آقا با زن خودش سرد نشه و اتفاقا با خانم خودش بهتر از قبل باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام اسی رو نگران کنم ولی ممکنه رابطه ای بینشون باشه ولی آقا با زن خودش سرد نشه و اتفاقا با خانم ...

ببینید عزیزم احتمالات خیلی زیاد تر از اینا میتونه باشه که نهایتا اگر چیزی باشه مشخص میشه ...

اما مساله ای که هست اینه که اگر واقعیت چیزی که شما میگی باشه ما با بیمار روانی طرف هستیم کسایی که خیانت های اینچنینی میکنن از نظر روانی اختلالات شخصیت زیادی دارن که خب نه میشه جلوشونو گرفت و نه میشه باهاشون زندگی کرد ... و چیزی که هست این مسائل خیلی زود هم آشکار میشه و دلیلی نداره اسی از الان ذهن و فکرش رو درگیره همچین تنشی بکنه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

داره میگه هردوشون ! چطور به نتیجه میرسید ک دختره هرزس و شوهرتون فدشته ! چرا نمیخوایید قبول کنید هرزه ...

چی‌ میگی دادا؟؟؟ چرا فاز برداشتی برا من! اصلا سوالو گرفتی مطلبوگرفتی ک اومدی ریپ زدی؟!پرسید عشق ب مرد متاهل دیدین گفتم دیدم ولی اینا هرزه ای بیش نیستن عشق نیست فقط از خرابیشونه ک میان سراغ متاهل

بله دیگ از نظر شما اون مجرد خراب اصلا کارش ن جرمه ن گناه خیلیم عالی😂فقط یکم ج ن ده تشریف داره همین اصلا درکتون نمیکنم فقط توهرشرایطی میخواین طرف زنا باشین حتی وقتی ک هرزه هستن!بحث تعهد و اینا یطرف دیگه قضیه ست ولی زن یادختری ک میره سراغ مرد متاهل یا برعکس اول ازهمه خودش هرزست همین وبس وکثیفترین کار ممکنو داره میکنه حالا شما بیا فرشته جلوه بده اینارو کاریم ندارم بت!

میتونم هزار تا مثال بزنم اینارو چنان چسبیدن ب مرد متاهل ول کنم نیستن بله اون مردیا زنی ک پارتنر همسر داره وخیاتت میکنه کثیفه ولی اون کسی ک خودشو میچسبونه ب مرد وزن متاهل هزار برابررررررکثیفتره 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چی‌ میگی دادا؟؟؟ چرا فاز برداشتی برا من! اصلا سوالو گرفتی مطلبوگرفتی ک اومدی ریپ زدی؟!پرسید عشق ب مر ...

با همین چیزا خودتو دل خوش کن و فک کن مرده تورومیخواد !!! در حالیکه بخوادت بکسی نگاهم نمیکنه . کاش یکم مستقل تر و با اعتماد رنفس بالاتر لودید ! و میتونستید واقعیت رو قبول کنید

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اره دیدم البته اسمش عشق نیست هوسه 

یکی میشناسم همینجوری آوار شد رو زندگی یه زن بدبدخت دیگه 

مرده رو مجبور کرد زنش طلاق بده 

الان هم اون خانوم زن آقا شده خوش و خرم باهم زندگی میکنن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
با همین چیزا خودتو دل خوش کن و فک کن مرده تورومیخواد !!! در حالیکه بخوادت بکسی نگاهم نمیکنه . کاش یک ...

عزیزجان من ک نه بهم خیانت شده ن هیچی!ولی کاش شما واقعیتو قبول میکرد کور کورانه دفاع نمیکردید از چیزی ک کاملا واضحه اتفاقا اونی ک  فاقد اعتماد بنفش شمایید وخودشو زده ب اون راه☺️چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است!

شما دقیقا از همون دسته ادمایی هستی ک از زنه خیانت میکنه میای میگی حتما شوهره کم گذاشته زنه مظلوم وفرشته ست یارو از راه بدرش کرده باامثال شما واقعا هیچ صحبتی ندارم لطفا ریپ نزن رومن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

عزیزجان من ک نه بهم خیانت شده ن هیچی!ولی کاش شما واقعیتو قبول میکرد کور کورانه دفاع نمیکردید از چیزی ...

بشه هم همین واکنش رو ک یکی دیگه هرزگی کرده و شوهر متاهل هرزه شمارو از راه بدر کرده عپفک میکنی

بشه هم همین واکنش رو ک یکی دیگه هرزگی کرده و شوهر متاهل هرزه شمارو از راه بدر کرده عپفک میکنی

چ فشاری بهت اومده عزیزم فک کنم خودت یااقوامت ازهمین هرزه هاهستی ک‌اینقد طرفداری میکنی عزیز ایکیوت پایینه انگار یکبار گفتم ریپ‌نزن اینقد خودتو‌هلاک نکن

دیگ جواب نمیگیری باحامیان هرزه صحبتی ندارم!

داره میگه هردوشون ! چطور به نتیجه میرسید ک دختره هرزس و شوهرتون فدشته ! چرا نمیخوایید قبول کنید هرزه ...

حرف حق واقعا چرا اینو نمیخام قبول کنن و با هم جنس خودشون حمله میکنن

چی‌ میگی دادا؟؟؟ چرا فاز برداشتی برا من! اصلا سوالو گرفتی مطلبوگرفتی ک اومدی ریپ زدی؟!پرسید عشق ب مر ...

قطعا اون زن فرشته نیست ولی تقصیر عمده یا مرد متاهل ببین ما که نمیتونیم حلال خدار حروم کنیم زن مجرد میتونه ازدواج کنه با مردی که متأهله و کسی مجرده تعهدی نداره اونی که متاهل باید حواسش بیشتر باشه (من فقط به واسطه شغلم شاهد این روابط بودم و قصد دفاع از کسی رو ندارم فقط میگم به هم جنس خودتون حمله نکنید(

حرف حق واقعا چرا اینو نمیخام قبول کنن و با هم جنس خودشون حمله میکنن

چون اگه واقعیت رو قبول کنن مرده ولشون میکنه و میره سراغ یکی دیگه ! کاش یکم عزت نفس و استقلال مالی داشتن زنا ک انقد خودشونو حقیر نمیکردن . 

قطعا اون زن فرشته نیست ولی تقصیر عمده یا مرد متاهل ببین ما که نمیتونیم حلال خدار حروم کنیم زن مجرد م ...

چشم ب همجنسم ک خراب وهرزست عین سیریش میچسبه ب یکی ک تورابطه ست ومتاهله حمله نمیکنم فقط ب متاهل حمله میکنم اون مشکل داره صددرصو!!!چون اون زن یا مردی ک چسبیده ب متاهل ک گناهکارنی خیلیم پاک ومطهره بله خیلیم عالی