2789
عنوان

کنکوریها

193 بازدید | 21 پست

دو سه تا مشاور میگفتن مبحث نوسان و موج را برای کنکور حذف کنید اما برای امتحان نهایی بخونید چون برای کنکور هم سوالاتش سخته و هم صولانیه

کسی حذف کرده؟

کاربری دست دو نفره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا بهت پیشنهاد میکنم حذف نکنی. نوسان و موج رو یه بار یاد بگیری میتونی تمام سوالاشو تو کنکور بزنی خیلی راحته و تیپیک و سوالاش همیشه همون مدلی میاد یکم وقت بزار روش

من جات بودم اصلا و ابدا اینو حذف نمیکردم. تو کنکورمم تمام سوالاشو زدم

واقعا اگه مشاوری اینو گفته واقعا در دهنشو باید گل گرفت واقعا الان فرکانس و T و انتقال موج کجاش سخته باز همچین حرفیو در مورد فیزیک ۲ فصل ۲ و ۴ میزد یه چیزی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بنظرت چیا رو حذف کنم از فیزیک کنکور؟

من خودم مدارهای ترکیبی برام سخت بود اصلا نمیفهمیدمش هرچی تست میزدم هرچی فیلم میدیدم. ۴ تا سوالم داشت تو کنکور ما ولی حذفش کردمبه جاش وقتشو رو سوالای وقت گیر تر اما اسون گذاشتم. باید ببینی خودت تو چی مشکل داری و هیچ جوره یادش نمیگیری. اما در کل نوسان سوالاش تیپیکه و نباید حذف بشه