فکرمیکنی ازدواج معاملهاس؟ مرد به اندازه اون زنهرزه مقصر هست به خاطر مناهل بودنش بار گناهش بیشترم هست اصلا تو این مثرد شکی نیست ولی اینکه آدامیزاد دائم تویک موقعیت وسوه انگیز با مکروحیلهیطرف مقابل قرار بگیره وآزمایش بشه بالاخره پاش میلغزه زن ومرد هم نداره
یکی که مریضه به هر زنی چشم داره بحثش فرق میکنه اون شریکزنیش میخواد مثل کبک سرش روبکنه تو برف
من زن مستقلی هستم وهیچ نیاز مالی به همسرم ندارم خونه مجزا هم دارم
چرا فکر میکنی که هر کسی در مورد خیانت شوهرش یا مردا حرف میزنه زن آویزونی هست؟ تو زندگی مشترک به جز مادیات موردای دیگهای همهست که اهمیت داره وقت وعمر وجوونی و احساساتو بخش بزرگش بچه، ایناهیچ جوره با هیچی جبران نمیشه جای برگشت نداره آدمنمیخوادباورکنه همش الکی بوده بالارمگفتم بحثزنومردیکه مریضنو هرزگیکارشونه رواصلا نمیکنم مورد من زندگیایی هست که طرف داره زندگیش رومیکنه تازه خانواده به یکثبات مالی میرسه یکهو خیانت مرد رومیشه بدون اینکه مشکلی بین زن و مرد بوده باشه عموما همخیلی پشیمون میشن
مردا برای اینکه درآمد دارن کمتر پیش میاد با نقشه برن سمت زن متاهل ولی با این حال هستن مردای با همین نیت نزدیک زن متاهل میشن
ولی تا دلت بخواد زن مفت خور و تنبل هست که میخواد ره صد ساله روبا عشوه خرکی یک شبه بره