2777
2789
عنوان

عشق به مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره میگه هردوشون ! چطور به نتیجه میرسید ک دختره هرزس و شوهرتون فدشته ! چرا نمیخوایید قبول کنید هرزه ...

زنا فقط از این قسمت که شوهرشون ولشون کنه بره نمیترسن

حتما مجردی که اینجوری میگی

میدونی از چی میترسن؟ از اینکه یه زن یا دختر از رو قصد پیله کنه ول کنم نباشه تا به هدفش برسه انقدر همه تو جامعه به چشم دیدن واسه زندگی راحت و پول طرف نقشه میکشن تا بیان رو زندگی اماده بشینن چشم‌خانما ترسیده واگرنه شوهری که مریض باشه کرمو باشه از همون اول زندگی مشخصه ولی اینکه یکی که آدمه یهو پاش میلغزه با ترفند و حیله‌ی یکی دیگه نمیشه پس اونی که حیله داشته مقصره

چشم ب همجنسم ک خراب وهرزست عین سیریش میچسبه ب یکی ک تورابطه ست ومتاهله حمله نمیکنم فقط ب متاهل حمله ...

آیا از نظر اسلام چن همسری گناهه؟؟

نه شرعی نه قانونی مشکلی نداره 

تا وقتی گناه رو میندازیم گردن خانمها اوضاع همینه 

زنا فقط از این قسمت که شوهرشون ولشون کنه بره نمیترسنحتما مجردی که اینجوری میگیمیدونی از چی میترسن؟ ا ...

اینا همش بهانس ! زنه چ نقشه ای داره ؟!! گیزیم نقشه داره ! اون مرد متاهل هرزه چرا بچسبه به زنه ! خودتون ک متاهلید ! ینی مردی بهتون پیله کنه و بقول خودت نقشه بکشه بخودت اجازه میدی  بری با طرف !! اگرم بری خداروشکر غیرت مردا مونده هنوز ! نمیگن نقشه طرف بوده ! زنه رو تا دم مرگ میزنن کاری میکنن بدون مهریه شرش کم بشه ک خب حقشم هس ! کاش به جای این توهمات زنا یکم مستقل میشدن ک نترسن از رفتن مرده و تنها و بی پول موندن ! اونوقت مرده هم هر غلطی خواست نمیتونه بکنه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اینا همش بهانس ! زنه چ نقشه ای داره ؟!! گیزیم نقشه داره ! اون مرد متاهل هرزه چرا بچسبه به زنه ! خودت ...

فکر‌میکنی ازدواج معامله‌اس؟ مرد به اندازه اون زن‌هرزه مقصر هست به خاطر مناهل بودنش بار گناهش بیشترم هست اصلا تو این مثرد شکی نیست ولی اینکه آدامیزاد‌ دائم تو‌یک‌ موقعیت وسوه انگیز با مکر‌و‌حیله‌ی‌طرف مقابل قرار بگیره و‌آزمایش بشه بالاخره پاش میلغزه زن و‌مرد هم‌ نداره 

یکی که مریضه به هر زنی چشم داره بحثش فرق میکنه اون شریک‌زنیش میخواد مثل کبک‌ سرش رو‌بکنه تو برف

من زن مستقلی هستم وهیچ نیاز مالی به همسرم ندارم خونه مجزا هم دارم 

چرا فکر میکنی که هر کسی در مورد خیانت شوهرش یا مردا حرف میزنه زن آویزونی هست؟ تو زندگی مشترک به جز مادیات موردای دیگه‌ای هم‌هست که اهمیت داره وقت و‌عمر و‌جوونی و احساساتو بخش بزرگش بچه،‌ ایناهیچ جوره با هیچی جبران نمیشه جای برگشت نداره آدم‌نمیخواد‌باور‌کنه همش الکی بوده بالارم‌گفتم بحث‌زن‌و‌مردی‌که مریضن‌و‌ هرزگی‌کارشونه رو‌اصلا نمیکنم  مورد من زندگیایی هست که طرف داره زندگیش رو‌میکنه تازه خانواده به یک‌ثبات مالی میرسه یکهو خیانت مرد رو‌میشه بدون اینکه مشکلی بین زن و مرد بوده باشه عموما هم‌خیلی پشیمون میشن 

مردا برای اینکه درآمد دارن کمتر پیش میاد با نقشه برن سمت زن متاهل ولی با این حال هستن مردای با همین نیت نزدیک زن متاهل میشن

ولی تا دلت بخواد زن مفت خور و تنبل هست که میخواد ره صد ساله رو‌با عشوه خرکی یک شبه بره 

اینا همش بهانس ! زنه چ نقشه ای داره ؟!! گیزیم نقشه داره ! اون مرد متاهل هرزه چرا بچسبه به زنه ! خودت ...

تا دلت هم بخواد هستن زنایی که خودشون شوهرشون رو‌با درآمدشون جمع کردن به جایی رسوندنولی مرده خیانت کرده

همه چی پول درآوردن نیست

آیا از نظر اسلام چن همسری گناهه؟؟نه شرعی نه قانونی مشکلی نداره تا وقتی گناه رو میندازیم گردن خانمها ...

چ ربطی ب چند همسری داشت؟؟عجیبه پای منافع ک میاد وسط اسلام پرست وقانون پرست میشین!

ربطی ب خانم واقا نداره هرزه ای ک میچسبه ب متاهل یه حرومزاده ب تمام معناست حالا چون زنه بیام بحث و بپیچونم؟!چقد شماها عجیبید واقعا توهرشرایطی حتی زنای هرزه هم مظلوم واقع میشن عجب!

لطف کنین حامیان هرزه ها(چ زن چ مرد) ریپ نزننن رومن!همچنین شمادوست عزیز

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

تا دلت هم بخواد هستن زنایی که خودشون شوهرشون رو‌با درآمدشون جمع کردن به جایی رسوندنولی مرده خیانت کر ...

ویگه وقتی زنی عقل نداشته باشه همینه دیگه . چرا بخواد با پولش مرده رو بکشه بالا . خکوشو میکشید بالا ک مرده بپاش میفتاد . همه چی تو این دنیا پوله ! پوووول ! اگه نبود . مرده گدا با پول زن چیزی میشه بازم خیانت نمیگرد !!!

فکر‌میکنی ازدواج معامله‌اس؟ مرد به اندازه اون زن‌هرزه مقصر هست به خاطر مناهل بودنش بار گناهش بیشترم ...

اووو! داستان نوشتی برا خودت . و این اصل قضیه رو عوض نمیکنه !! مرده بخوادت هیچوقت خیانت نمیکنه . همین .. تقصیر طرف مقابلم نیس . مروه هرزه باشه زنشو میخواد میره !ِ 

ویگه وقتی زنی عقل نداشته باشه همینه دیگه . چرا بخواد با پولش مرده رو بکشه بالا . خکوشو میکشید بالا ک ...

شما مشکلت تو زندگیت فقط پوله، نسختم ‌میتونی فقط برای خودت بپیچی و از زن‌های هرزه که چسب تن مرد متاهل میشن دفاع کنی

چیزایی که اینجا گفته شد واضح بود

شما مشکلت تو زندگیت فقط پوله، نسختم ‌میتونی فقط برای خودت بپیچی و از زن‌های هرزه که چسب تن مرد متاهل ...

شماهام مشکلتون همون نداشتنه پوله که به مرد هرزه میچسبید مبادا تنها و بدون همون پولی ک مشکلت مثلا نیس !!! بمونید !!!

شماهام مشکلتون همون نداشتنه پوله که به مرد هرزه میچسبید مبادا تنها و بدون همون پولی ک مشکلت مثلا نیس ...

خیر عزیزم خداروشکر چه از طریق خانواده چه شغل خودم‌که از هجده سالگیم‌براش جون کندم و سلامتیمم بابتش گذاشتم مشکل مالی ندارم

بابت همسرم‌تا الان بعد ۱۳ سال موردی ازش ندیدم ولی از آینده خبر ندارم 

بازم میگم زندگی فقط مشکل مالی و وابستگی مالی نیست

نظر شما محترم ولی برای خودت ، زن‌هرزه که به مرد متاهل برای به دست آوردن مال و‌منال میچسبه قابل دفاع کردن نیست زندگی هم‌صحنه‌ی‌جنگ نیست که از شروعش با جنگ‌شروع‌بشه

اگر‌تجربه‌ی‌زندگی مشترک‌نداری به شخصی  که متاهله‌و‌تاپیک‌زده نمیتونی مشاوره خوبی بدی

تمایلی هم‌به ادامه‌ی بحث ندارم روز خوش