2777
2789
عنوان

عشق به مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 74 پست
عشق ک نه ولی این مدل هرزه ها دیدم ک میچسبن ب مرد متاهل اسمش هرچیه عشق نی

داره میگه هردوشون ! چطور به نتیجه میرسید ک دختره هرزس و شوهرتون فدشته ! چرا نمیخوایید قبول کنید هرزه اصلی چه زن چ مرد ... طرف متاهل ماجراست ! اونه ک باید متعهد باشه . طرف مقابل تعهدی بشما نداره . ولی زنا چون میترسن مرده ولشون کنه و بره سراغ اون یکی اینجوری میگن ! وگرن مجرد کارش نه گناهه نه جرم 

( کسی نپره بهم ! نه با مرد متاهلم نه برام مهمه کی با کیه ! فقط اگه واقعیت رو قبول کنید مردا کمتر پرو میشن و بهتون خیانت میگنن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس زن هیچوقت الکی نیست

تو رو خدا با این جمله روان یه زن رو بهم نریزین کی میگه حس زن اشتباه نمیکنه خانمای بدبین و حساس از کوچیکترین حرکتی سناریو میسازن 

استارتر منظورم با شما نیست چون جریانتون رو کامل نمیدونم 

تو رو خدا با این جمله روان یه زن رو بهم نریزین کی میگه حس زن اشتباه نمیکنه خانمای بدبین و حساس از کو ...

دقیقا منم مخالف این جمله هستم ... آخه خودم ی بار همین مورد برام پیش اومد بعد فهمیدم دختره ( زیر دست شوهرم ) اصلا دوست پسر داره و دارن برای ازدواج با هم تلاش میکنن و کلا همه چیز خیالات خودم بود

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

دقیقا منم مخالف این جمله هستم ... آخه خودم ی بار همین مورد برام پیش اومد بعد فهمیدم دختره ( زیر دست ...

معمولا خانمای حساس به عالم و آدم شک دارن اول از حس خودشون شروع میشه بعد تبدیل که شد به واقعیت میگن دیدی حسم درست بود دیگه نمیدونن خودشوپ باعثشن 

نه تغییری ایجاد نشدع

ببین نمیدونم کی برات خبر آورده ولی اگه تغییری ایجاد نشده اونی که فکر میکنی نیست ... شاید فقط دلش میسوزه براش ... وگرنه اینکه حتی نگاهش هم نمیکنه ... اونی که اومده خبر آورده براتون که نگاهشو میدزده ... 

خیلی به اون خبر چینه اعتماد نکن ... اگه چیزی بینتون عوض شد ، اگه سرد شد اگه ابراز علاقش کم شد اگه رابطتتون کم شد ... اونوقت نگران باش ...

اما در کل بهش ی تلنگر بزن ... مثلا بگو نی نی سایت یکی تاپیک زده بود شوهرش خیانت کرده و اولش دلش سوخته واسه دختره بعد کم کم علاقمند شده و ... خلاصه ی داستانی بساز و بگو طفلکی خانمه و ... خلاصه ی تلنگر بزن بهش که اگه خوبه بیدار بشه

معمولا خانمای حساس به عالم و آدم شک دارن اول از حس خودشون شروع میشه بعد تبدیل که شد به واقعیت میگن د ...

بله درسته ولی تو موضوع اسی اینطور که من فهمیدم ی خبر چین داره این وسط شیطنت میکنه و اسی رو تحریک میکنه ... اینم در نوع خودش خیلی بده

من دختره رو گناهکار نمیدونم چه تو شرع چه تو قانون کارش جرم نیس

خب عزیزم عده کمی مث شما سطح درک و شعور بالایی دارن ک خب مستقل و با اعتماد بنفس بالا هستید . امیدوارم حست اشتباه باشه و همیشه در آرامش زندگی تو ادامه بدی . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏