2821
2789
عنوان

مسخره نکنید

567 بازدید | 53 پست

دوست بهم ۵۰۰ هزار پول داد تا کالای بخرم سهم هر کدام ۲۵۰ هزار بود ولی اخر سر  بیست تومان تخفیف داد شد  یعنی شد سهم هر کدوم ۲۴۰ هزار تومان الان چقدر باید بهش پس بدم 

کی تموم میشه 

قد بابای مریم. چند است😂

250 بهت داده؟

240 شد سهم هر کدوم؟ 

یعنی با تخفیف، باید 240 بهت میداده

ولی الان 250 داده

پس 10 تومن باید برگردونی

اگ اشتباه نکنم🤧

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۶۰باید بهش بدی

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

نه ۲۵۰ سهم خودش بود ده تومن فروشنده تخفیف داد

اسکلمون کردی بابا

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

ببین گفتی تو و اون سهم هر کدومتون 250 بوده درسته ؟

حالا دوستت جای دوتاتون، 500 داده درسته؟ 

و قیمت اون کالا با تخفیف شده 480؟

و سهم هر کدوم میشه 240 درسته ؟

چون دوستت کل پولو (500) و داده بوده یعنی دوتا 250 

الان قیمت 480شده یعنی دوتا 240 تا 

ی 240 تا سهم خودش بوده

ی 240 تا سهم تو 

چون جای تو هم پول داده بوده 

پس باید همون 240 سهم خودتو برگردونی 

از طرفی بخاطر تخفیف (500 به 480) 20 هزارتومن اضاف اومده 

تو باید 10 تومن مال تو. که میشده 250 تو و 10 تومن مال  اون

در کل باید 240 +10 بهش بدی