2777
2789
عنوان

مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 53 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱٠تومن

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اقا من کنجکاو شدمچرا 260؟😭

میگه ی چیزی خریدن که سهم هر کدوم 250 بوده به هرکدوم هم 10 تومن تخفیف داده فروشنده جمعا میشه 20 تومن

کلشو اول دوستش داده ک پرداخت کنه

سهم دوستش یعنی 240 از 500 کم کنیم میشه 260 که باید بهش برگردونه

اول پونصد تومن کامل اون داده

اوهوم 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

انگار دوستت بهت ۲۵۰ قرض  داده..

تو یه جنسی خریدی اونم بهت ده تخفیف داده.ده رو میزاری جیبت

از اونطرف دوستت۲۵۰ هم داده بهت که براش همونو بخری..ده هم تخفیف داده فروشنده بهش..ده رو میگیری میزاری تو پاکت جنسش😆😆

۲۵۰ تومنی ام که قرض گرفتی رو میزاری روش میدی بهش..

جنس توام میشه۲۴۰

جنس اونم همینطور

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

اقا من کنجکاو شدمچرا 260؟😭

چون کل پول و دوستش داده پس تخفیف ها مال دوستشه اسی باید ۲۴۰ پرداخت کنه مابقی تا ۵۰۰ تومان ۲۶۰ میشه که اسی باید به دوستش بده . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
انگار دوستت بهت ۲۵۰ قرض داده..تو یه جنسی خریدی اونم بهت ده تخفیف داده.ده رو میزاری جیبتاز اونطرف دو ...

از این ساده تر نمیتونسم باز کنم مسئله رو

یعنی۲۶۰ بده بهش

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁