2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
پسر خوب وعالیم باشه باز واسه زن وبچشه دختر دلسوز مادره هزاران مورد ب چشم دیدم

حتما مردای اطراف شما بدن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش فقط حرف بود یکی توفامیل شوهرم پسر اورده انقدرباغرور برخورد میکنه وگام برمیداره انقد بادافتاده تو ...

من وقتی باردار بودم دوستم دختر داشت بهم گفت جنسیت مشخص شد؟گفتم آره پسره برگشت بهم گفت این بابا انشالله بعدی دختر بشه

از این ادمای بیشعور همه جا هستن ربطی به جنسیت نداره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببین بالا پستت گفتم پسرخوبم داریم پسربدم داریم دخترخوبم داریم دختربدم داریم .

حرف شما درسته خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه اینارو به خودت نگیر بنظرم و اصلا رپیلای نزن چون منظورشون و مشکلشون اصلا با پسر نیست با اون کاربریه که پز پسرش رو داد و فک کرو خبریه وگرنه هر دو جنس به هم نیاز ندارن و لازمن

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چون برادرشما بدبوده قرارنیس همه پسرابدباشن که الان برادرمن بیشترازمن دلسوزمادرمه

شوهر من آدم خوبیه ولی در اختیار منه به حرف منه اولویتش منم در عوض من بفکر مادرم هستم از گلوی خودم میزنم به مادرم میدم فرق پسرو دختر اینه

شوهر من آدم خوبیه ولی در اختیار منه به حرف منه اولویتش منم در عوض من بفکر مادرم هستم از گلوی خودم می ...

پس میشه گفت شوهر شما شوهر خوبیه پسر خوبی نیست

شما هم اینجوری که میگی دختر خوبی هستی عروس خوبی نیستی

ولی همه‌ی ادما اینجورین؟

اینو چه اعتماد به سقفی هم داشته😂

من خیلی از مدل حرف زدنش تعجب کردم ولی گذاشتم پای حماقتش

شوهر من آدم خوبیه ولی در اختیار منه به حرف منه اولویتش منم در عوض من بفکر مادرم هستم از گلوی خودم می ...

عزیزم قرارنیس که همه مثل هم باشن خب دخترهم همینه وقتی ازدواج میکنه ازخانوادش جدا میشه چون شما اینجوری قرارنیس همه مثل شما باشن .

هرجا دیدم همین بوده اولویت زن بعد مادر

دقیقا داری حرفای منو به خالت مودبانه تری بهش میگی حالا نمیگم ایم رفتار خوبه یا بو ولی تا بوده همین بوده دیگه 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

حرف شما درسته خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه اینارو به خودت نگیر بنظرم و اصلا رپیلای نزن چون منظورشون و ...

چه پسر چه دخترهردو نعمت خدان نه باید جنس پسرو بکوبی نه دخترو .بنظر من هردوبستگی به تربیت پدرومادرا داره .

هرجا دیدم همین بوده اولویت زن بعد مادر

حداقل تو این سایت که برعکسه هرچی دیدیم

ولی خب اره یه مرد باید اولویتش زنو بچش باشن این به معنای بد بودن یه مرد نیست ولی اینکه خانوادتو رها کنی احترام خانوادتو نداشته باشی یا بدردشون نخوری بده 

ما که اکثرا اطرافیانمون واقعا تعادل رو رعایت میکنن 

هم همسر خوبی هستن هم پدر خوبی هم پسر خوبی

پس میشه گفت شوهر شما شوهر خوبیه پسر خوبی نیستشما هم اینجوری که میگی دختر خوبی هستی عروس خوبی نیستیول ...

اتفاقا من بیشتر از شوهرم دلم واسه مادرش میسوزه شوهرم قبل از من فدایی خانوادش بود الان نیست به زور بهشون خرجی میده میگه مهم تویی 

اگر با دقت بخونید نگفتم بی تاثیره ولی کاملا قابل تغییره...پس به کار بردن صف دختر زایی و پسر زایی به ...

وقتی کروموزوم معیوب باشه اصلا بارداری اتفاق نمیوفته اگرم بیوفته منجر ب سقط میشه!

اگه زن هیج نقشی نداره میشه بگین دکترا برای چی برای خانم هم رژیم برای تعیین جنسیت میدن؟!!!!