2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
کسی در حسرت پسر نیست یه پشم دخترمو با صدتا پسر عوض نمیکنم دختر غمخوار مادره

ولی من هردو جنسیت رو دوست دارم

منظورم کسایی بود که میان بی ادبانه حرف میزنن و میگن‌پسر بده 

این چه مدل حرف زدنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش گفتی برو تجدیدی هاتو پاس کن از کنکور عقب نیوفتیفک کردم ادم سن داری هستی نکه هیچ گوهی نیستی😑

نه ۲۸ سالمه اتفاقا کنکوری هم بودن دانشگاه دولتی هم درس خوندم

توهینی نکردم گفتم برو درستاتو بخون.

حرف زشتی بهت زدم که میگی گوهی نیستی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ولی من هردو جنسیت رو دوست دارممنظورم کسایی بود که میان بی ادبانه حرف میزنن و میگن‌پسر بده این چه مدل ...

والا پسر بدرد نمیخوره مادرم هرروز داداشمو نفرین میکنه الان قدر دختراشو میدونه ک دیر شده دختر بدش هم از پسر خوب بهتره

پروردگارا پسر زا هم تعریفه؟؟هر کی پسر بزاد هنر کرده؟؟خدا شفاتون بده

این افکار باعث شده یه پسر  بزان و بیخیال تربیتش بشن ومثل گرگ ولش کنن تو اجتماع 

پسرای رودار خودخواه و خودشیفته حاصل تربیت سیستم واای بچم پسر شد تخم دوزرده کردم هستن،

والا پسر بدرد نمیخوره مادرم هرروز داداشمو نفرین میکنه الان قدر دختراشو میدونه ک دیر شده دختر بدش هم ...

چون داداش شما بده نمیشه بگی همه‌ی پسرا بدن پسر بدرد نمیخوره

چمیدونم بازم هرکی طرز فکر خودشو داره

دختر‌بد هم داریم

بچه باید ذاتش خوب باشه

نه ۲۸ سالمه اتفاقا کنکوری هم بودن دانشگاه دولتی هم درس خوندمتوهینی نکردم گفتم برو درستاتو بخون.حرف ز ...

حرف خودتون به اون کاربر رو گفتم

گوهی نیستی ب شما نبود

منظورم این صحبت های شما ب اون کاربر بود

شما بش گفتین گوهی نیستی

ب هر حال بیخیال

حرف خودتون به اون کاربر رو گفتمگوهی نیستی ب شما نبودمنظورم این صحبت های شما ب اون کاربر بودشما بش گف ...

من اصلا به کنکوری ها توهین‌ نکردم حرف تو دهنم نذار

اون کاربر هم از اول خودش منو ریپلای کردی توهین کرد وگرنه من از اولشم هم شخص خاصی رو ریپلای نکرده بودم

والا پسر بدرد نمیخوره مادرم هرروز داداشمو نفرین میکنه الان قدر دختراشو میدونه ک دیر شده دختر بدش هم ...

چون برادرشما بدبوده قرارنیس همه پسرابدباشن که الان برادرمن بیشترازمن دلسوزمادرمه 

این افکار باعث شده یه پسر بزان و بیخیال تربیتش بشن ومثل گرگ ولش کنن تو اجتماع پسرای رودار خودخواه و ...

خب این درباره هردو جنسیت صدق می‌کنه

مگه دختر بد تو جامعه نداریم؟

پسر خوب وعالیم باشه باز واسه زن وبچشه دختر دلسوز مادره هزاران مورد ب چشم دیدم

بین دختر و مادر یه ارتباط عاطفی قطع نشدنیه شاید چون هم جنس همن ولی شوهر هیچ وقت نمیتونه باعث کمرنگ شدن این رابطه بشه... حتی بدترین شوهر..

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤