2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
خوبه پس ببین همنن بچه که سن بچه تو داره چطور چوب کرده توت پیر زن

من ۲۸ سالمه 

تو چقدر سنت کمه که به ۲۸ ساله ها میگی پیرزن؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۸ سالمه تو چقدر سنت کمه که به ۲۸ ساله ها میگی پیرزن؟

۲۸ ساله های دیگه کجاها دارن میرسن تو بدبخت کل پزت تو ۲۸ سالگی پسر زاییدنه برو بابا در حدم نیستی اصلا

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

استارترکجایی بیا قفلش کن

ولش کن رفت منم دیگه بیادم جوابش رو نمیدم وقتی فهمیدم یه دختر ۲۸ ساله ست که جای رسیدن به رویاهاش داره کهنه بچه میشوره مرتب روانپزشک میره و به من میگه روانپریش... بهم میگه تو میشی کلفت خانواده شوهر تاپیک زده که جاری و خواهرشوهر آدم حسابم نمیکنن.. واقعا تاسف خوردم  دیگه باهاش بجث نمیکنم جای دلسوزی داره .

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چراهمیشه به مادرای پسر دارهرچی دلتون میخواد میگید

مادرای پسرزا حس ملکه مادری بهشون دست داده والا کسی کاریشون نداره تو فامیل اونی ک دوتا پسر داره به بقیه میگه من در صدر جدولم اصلا دخترو حساب نمیکنن اکثرن ارثم ب دختر نمیدن

۲۸ ساله های دیگه کجاها دارن میرسن تو بدبخت کل پزت تو ۲۸ سالگی پسر زاییدنه برو بابا در حدم نیستی اصلا

من اصلا به بچه اوردنم افتخاری نکردم خودت داری هی این حرفو میزنی وگرنه بگو من چی گفتم من دیگه ساکت میشم

من هم تحصیلاتم رو دارم هم کارم رو اندازه سن خودم خیلیم راضیم

از اولش هم اصلا کاری به شما نداشتم یه عده اومدن گفتن پسر فلانه گفتم این ادما خودشون در حسرت پسر دار شدن هستن اومدی منو ریپلای کردی که عروس میاد تف میندازه تو صورتت پسرت زن ببره تو میشی دستمال کاغذی.البته که پسر کوچولوی ناز من تازه ۱۶ ماهشه

ولی این افکارت ترسناکه که میگی پسر نباید مادرش رو دوست داشته باشه برای خودت میگم تو رویا زندگی نکن پسری که مادرش رو نخواد عمرا تورو هم نمیخواد

به دروغ هم به همه گفتی من اول ریپلای کردمت درصورتی که پیاما هست

چوب هم نکردی توم چون تا ۵ دقیقه دیگه فراموش شده‌ای

دیگه هم جوابتو نمیدم چون با این سنت خیلی خیلی خیلی دهن دریده هستی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
زشته واقعا مگه شما زمانی کنکوری نبودین؟توهین چرا میکنین

مطمین باش نبوده حتما  نمیدونم چرا تو این سایت کنکوری میشه فحش و توهین... در حالیکه بری تاپیک هاشون رو بخونی کل دغدغه شوهر و بچه و مادرشوهر.. بخدا افتخار داره کنکوری بودن...

زشته واقعا مگه شما زمانی کنکوری نبودین؟توهین چرا میکنین

توهینم به کنکوری ها دقیقا کدوم قسمته؟

بیخیال عزیزم دیگه جواب نده

نمیدم..❤️