2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
نه جرات ندارم از توی دهاتی میترسم

پس بگو چی گفتی تا جوابتو بگیری

نقطه نذار حرف بزن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اتفاقا روانی هستی دیدم که میخواستی خودتو خلاص کنی تو تاپیکت

اخی بدبخت خانم تو این وسطرفتی تاپیک های منم خوندی؟؟؟😂😂

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس بگو چی گفتی تا جوابتو بگیرینقطه نذار حرف بزن

ببین چقد حقیری و چقد کم آوردی که رفتی تاپیک های من یچیزی پیدا کنی بزنی تو روم😂😂

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

دهاتی؟لطفا ازاین کلمه به عنوان یک واژه توهین آمیز استفاده نکنید!

باشه میگم طالبانی به این افکارش بیشتر میخوره

اخی بدبخت خانم تو این وسطرفتی تاپیک های منم خوندی؟؟؟😂😂

اره دیگه مثل خودت که گفتی برام نذر صلوات بگیر

انشالله برای شفا گرفتنت 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

والله من ی دختر دارم الان باردارم دوس دارم خدا بهم ی پسر بده... خیلی هم پسر دوس دارم 

ن برتری میدم ن چیزی هم دختر دوس دارم هم پسر

اگ دوس داشتین خدا صدامو بشنوه  و یه گل پسر بده بهم ی صلوات بفرسین لایک کنین ممنونم

حواستون هست وقتی از خوبی و بدی عروس و داماد میگین عملا خودتون زیر سوال میرین؟

پسر به دردنمیخوره چون زن میگیره زنش عفریته هست.

اون زن عفریته میشه دختر یه خانواده که ننش به سرش قسم میخوره میگه دخترم فرشته هست.اما برای مادرشوهر میشه عفریته.

خب میگین دختر و داماد خیلییی خوبه.

داماد فرشته هست.هوای مادرزن و پدرزن داره.واقعا شرمنده ام اون داماد حاصل تربیت ننش هست که پسرزاییده وپدرزن و مادرزن بهش افتخار میکنند که چه داماد گلی داریم.

پس یه جوری بچه تربیت کنین که وقتی ازدواج کرد خانواده همسرش بگن چه عروس داماد گلی داریم فرشته هستند.

نیان بگن یه عروس داماد عفریته داریم که اجازه نمیده بچم رو ببینم.😐

تناقض عجیبی هست.

دختر خوبه وقتی میشه عروس میشه عفریته

پسر بد هست وقتی میشه داماد میشه فرشته.

یا حتی برعکس این دو جمله که گفتم.

باشه میگم طالبانی به این افکارش بیشتر میخوره

حداقل من میام اینجا درسمو خوندم به شغل مورد نظرم رسیدم تو برو تجدیدی هاتو پاس کن از کنکور عقب نیفتی

واقعا تا الان فکرمیکردم با یه ادم سن دار تر طرفم تو که هیچی گوهی نیستی بابا

برو برو پس درس و مشقت

حداقل من میام اینجا درسمو خوندم به شغل مورد نظرم رسیدم تو برو تجدیدی هاتو پاس کن از کنکور عقب نیفتیو ...

خوبه پس ببین همنن بچه که سن بچه تو داره چطور چوب کرده توت پیر زن

حداقل من میام اینجا درسمو خوندم به شغل مورد نظرم رسیدم تو برو تجدیدی هاتو پاس کن از کنکور عقب نیفتیو ...

اگه با سواد توئی صد سال سیاه نمیخوام درس بخونم چه حال بهم زن