2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
همین قدرتمندی زن رو نشون میده که توجه شوهر به مادرش. یچیز زشته و همه اون شوهر. و ملامت میکنن

توجه به مادر زشته؟؟؟؟ ملامت کردن خانمای این سایت شد ملاک درستی و زشتیه کار؟؟؟ کامنتایی که نمیدونی پشت هر کدوم چه عقده و کامپلکس و هزار تا ریشه روانی وجود داره؟؟؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به جرات میگم جز این سایت تو این سی و چند سال عمرم ندیدم کسی افتخار به جنسیت بچش کنه فقط و فقط ازین ...

من هم دوتا چیز رو فقط اینجا دیدم 

یکی جنسیت بچه و خیلی مانور روش 

یکی برو گواهی بکارت بگیر دهن خونواده شوهرو ببند 😬😬😬😬

خب تو چرا داری پاره میشی؟.تو منتظر باش بیان ببرنت بعد حالا تف کن تو روی خانوادش.کاملا مشخصه تو رویا ...

تو برو درر خونه دختر مردم زاری ت

التماس ده جا ردت کنن شاید یه دختری پسران به نوکری قبول کرد تف گرد تو روی خودتو بدبخت

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

***مهم  مهم مهم ****

پسر دختر فرقی نداره ولی اینکه  پسر بهتره  ب این دلیله .. 

ک دختر شوهر میکنه میره.. و فامیلی کسی دیگه رو میگیره.. 

ولی پسر

نسل پدرش رو ادامه میده... و اگه پسر نباشه  اون زندگی و ازدواج هیچه دیگه کسی نیست نسل شوهرت رو ادامه بده

چون دختر اول آخرش شوهر میکنه و نسل پدر رو دختر نمیتونه ادامه بده ... فقط  پسر میتونه اسم و ابهت پدر رو بکشه ‌‌

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

تو برو درر خونه دختر مردم زاری تالتماس ده جا ردت کنن شاید یه دختری پسران به نوکری قبول کرد تف گرد تو ...

تو هم برو زیر پتو گریه کن منتظر باش ببرنت حالا بعدش یه فکری میکنیم 🤣🤣🤣🤣

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
توجه به مادر زشته؟؟؟؟ ملامت کردن خانمای این سایت شد ملاک درستی و زشتیه کار؟؟؟ کامنتایی که نمیدونی پش ...

حرف من این نیست از اولداشتم راجب یچیز دیگه گلا جرف میزدم این خانم بدبخت هیچی ندار که خدا فقط بهش ی پسر داده یهو پرید گه همتون عقده پسر دارین و منو ریپ زد که در حسرت پسر دار شدن بسوز.. من مجردم اصلا به من چه شوهرت تورو.. چی پس انداختی اخه... منم گفتم دختر مردم پس فردا میاد نشونت میده

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

تذر صلوات برام میگیری بدبخت؟

با این سابقه کاربری نمیدونی با هر کسی بحث نکنی حیفه کاربریته بی خیال 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

به نظر من این پسر دارا نیستن که افتخار میکنن ضعف دختر داراست که باعث میشه اینطور حس کنه شما اینجا تو ...

منم تا دوهفته پیش همین فکرو میکردم تاااا اینکه دختر همسایه مامانم که باردار بود و بچه هم پسر بود اومدن خونه مامانم.

خیییلی عجیب گربه دوست داشت ایشون.گفتم تامی رو داری هنوز؟گف آره. میبینی توروخدا میگن گربه نگه داشتن نازایی میاره

ولی دروغه. من که بچه دار شدم ،خودشم پسره.حالا اگه دختر بود نازا محسوب میشدم ولی بچه م پسره.بعد بلند خندید!!!!

از این سطح تفکرش انقد متعجب شدم که پلک نمیتونستم بزنم.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
حرف من این نیست از اولداشتم راجب یچیز دیگه گلا جرف میزدم این خانم بدبخت هیچی ندار که خدا فقط بهش ی پ ...

چرا دروغ میگی؟من اصلا آدم حسابت کردم؟تو اون ریپلای زدی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چرا دروغ میگی؟من اصلا آدم حسابت کردم؟تو اون ریپلای زدی

گمشو بابا تو دیگه کی هستی

اصلا ربطی به پکیج نداره...من رشتم مرتبطه و توی دانشگاه بحث هایی ک با اساتید میکردیم فراتر از xوyبود. ...

اگر با دقت بخونید نگفتم بی تاثیره ولی کاملا قابل تغییره...پس به کار بردن صف دختر زایی و پسر زایی به زنان چرت محضه...چون قابلیت دستکاری وجود داره...اما تحقیقاتش کاملا خامه...و هنوز جایی تو علم نداره...صرفا یه تحقیقات هست که کلی مثال نقض داره...نه میشه کامل ردش کرد و نه کامل قبول کرد...خیلی از دکترها و ماما های ما اینو به عنوان یه پکیج میفروشن...ولی فقط اونهایی که وجدان دارن میگن که این علم ثابت شده نیست و در صد خطای بالایی داره...امیدوارم متوجه منظورم شده باشید...که هیچ کس صرفا دخترزا یا پسرزا نیست...مرد جنسیت رو به صورت علمی تعیین میکنه چون اونه که حاوی هر دو کروموزومه...ولی تاثیر زن نه کم ولی زیاد هم نیست و کطبق تحقیقات قابل تغییر و کنترله...اما ثابت و حتمی نیست....مثال نقض...شما نمیتونی همسر مردی که تمام اسپرهای حاوی کروموزوم y اش معیوبن و مورفولوژی پایینی داره...مجبور به پسر زایی کنی...

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.