ولی من زیاد دیدم...خدا رو شکر بچه نمیخوام و ندارم پس تجربه شخصی نزارین...ولی حداقل تو شمال این جنسی ...
من میگم خدا هرچی که داده عزیزه و شیرینه چرا باید بیام به زنی که پسر داره بگم خدا به هرکی که لیاقت داره دختر میده؟این حرف به اندازه همون پسر سالار بودن زشت و زنندست ولی یه عده اگه از پسر بگی میگن تو فلانی اما دختر دوست باشی میشی مدرن
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میگم خدا هرچی که داده عزیزه و شیرینه چرا باید بیام به زنی که پسر داره بگم خدا به هرکی که لیاقت دا ...
خود پیامبرم دختر داشتن رو خیلی گرامی میدونستن تو دیگه..... کدوم
دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤
دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤
مگه من گفتم دختر داشتن بده؟من خودم دختر بابامم چرا باید بد بدونم؟ولی همون پیامبر هم نگفتن پسر داشتن ...
چرا واسه اون حرف خانم انقد اذیت شدی پس
پس بابات خیلی بی عرضه بوده نسبت به بابا مامانش که مامانت یه وحشی مثل تو پس انداخته وارد جامعه کرده.پسرمو طوری تربیت میکنم که سمت دهن دریدههای بی خانوادهآی مثل تو نره هیچوقت
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
این یه باور سطحیه عزیزم..تحقیقات اخیر اینو نشون نمیده که فقط همینه و تمام...محیط رحم طبع رحم اینا ه ...
و میدونیم که این تحقیقات هنوز کامل نیست و هیچ پایه علمی نداره...و صرفا با ازمون و خطا بوده که اتفاقا میزان خطاش بیشتره...اما خب...این پیکج ها درآمد زایی خوبی دارن.
😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.
من میگم خدا هرچی که داده عزیزه و شیرینه چرا باید بیام به زنی که پسر داره بگم خدا به هرکی که لیاقت دا ...
ببین این و الان همه میدونن تقریبا که جنسیت اصلا مهم نیست که چی باشه بعضیا حالا یکیش رو بیشتر دوست دارن مثلا شما میتونی بگی من دوست دارم دختر داشته باشم یا پسر داشته باشم
ولی وقتی میای جنسیت مخالف بچه خودت رو میکوبی و آیه و حدیث میسازی که دختر دارا فلانن و ..... این نشون دهنده ی اینه که اتفاقا با دختر بودن بچت کنار نیومدی و احساس ضعف میکنی
این پسمانده افکار از همون سالهای مرد سالاری و خیانت زنها به جنس خودمون بوده...این یه واکنش متقابله که در هر دو طرف باید با فرهنگ سازی از بین بره.
😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.