2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
چراهمیشه به مادرای پسر دارهرچی دلتون میخواد میگید

چون تو کف داشتن پسر هستن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

درسته خانما از اونجایی ک این اخریا پردا واسه خاطر جنسیت ب مشکل برخوردن اومدن بیشتر دکترا گفتن ک همه چیز دسته مرده ولی نه زن هم تاثیر زیادی داره ک طبعش گرم باشه سرد باشه اون چیزی ک از زن خارج میشه و با مرد ترکیب میشه دیگ فقط مرد نیست ک جنسیت تاثیر داشته باشه هر دو تاثیر دارن 

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زن تاثیری نداره زن کلا کروموزوم X X اون مرده که Xy زن که در هر صورت X به اشتراک میذاره این مرده که ا ...

بله این درسته ولی کروموزوم های yوقتی وارد بدن زن میشن اگر محیط اسیدی باشه زودتر ازبین میرن و کروموزوم های xباقی میمونن و بالطبع در این صورت لقاح با این کروموزوم‌ها صورت میگیره و بچه دختر میشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بر چه اساسی میگین؟من حرفم کاملا علمیهزن فقط کروموزم x میدهولی مرد x و y میدهیعنی زن ثابته و مرد متغی ...

عزیزم ph بدن زن خیلی مهمه 

اسپرم های حاوی کوروموزوم x تو محیط اسیدی بیشتر زنده میمونن و اسپرم حاوی کوروموزوم y تو محیط قلیایی حرکت سریع تری دارن 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مگه دخترزا فحش هست که پسرزا افتخار باشه؟همون قدر که به یکی بگن پسر زا به خودش افتخار میکنه اگه به یک ...

اینا واسه اینه که خودشون از دختر داشتن ناراضی هستند 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

به نظر من این پسر دارا نیستن که افتخار میکنن ضعف دختر داراست که باعث میشه اینطور حس کنه شما اینجا تو همین  تاپیک اگه ادامه پیدا کنه متوجه میشید با یه سری کامنتا که تلاش میکنن یه جنسیتی رو برتر نشون بدن 

الان شما ک اینو گفتی ببین هیشکی بهت حمله نمیکنه‌!کافیع میگفتی میرم دکتر بچم پسر بشه دمار از روزگارت ...

دقیقا،ازونور بوم افتادن یه عده

هرکی بگه من عاشق دخترم فقط دختر میخوام میگن وای چقد گوگولی و کیوت،ولی کافیه یکی بگه پسر میخوام🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چراهمیشه به مادرای پسر دارهرچی دلتون میخواد میگید

واقعا چقدر بده

اینا خودشون بیشتر حساس میشن رو پسر بودن بچه بقیه. آخه کجا دیدین یک مادر پسردار بیاد دختر دار بودن کسی رو زیر سوال ببره.

اما برعکسش خیلی اتفاق میفته دختر دارن به هر چی پس ر و مادر پسردار بد و بیراه میگن.

کافیه یکی بگه من پسر میخوام نه دختر مییریزن روش کلی توهین که آره جهان سومی آره آدم داغون....

اما اگه بگی دختر دوست دارم دیگه فحشی در کار نیست.

تو روخدا این مساله رو اینقدر بزرگ نکنید بچه سالم باشه و صالح بقیش مهم نیست. 

اصلا متوجه منظورمون نیستن که 😂

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️البته بعضی وقتا مرد مشکل داره کلا مثلا y هاش خیلیییییی ضعیفه 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

دقیقا،ازونور بوم افتادن یه عدههرکی بگه من عاشق دخترم فقط دختر میخوام میگن وای چقد گوگولی و کیوت،ولی ...

چون پسر خواستن و پسر دوستی در 99 درصد مواقع نتیجه‌ی یک افکار و عقیده‌ی زن ستیزانه و مرد سالاریه! 

ولی دختر دوستی نه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

زن هم نقش داره تو گرفتن کروموزوم بابا چرا نمیفهمید...

بابا اسپرم ها خودشون توی لوله فالوپ برای رسیدن به اووسیت ثانویه تلاش میکنن و خود اسپرم ها باز تلاش میکنن تا اووسیت ثانویه رو باز کنن و لقاح انجام بدن اووسیت ثانویه که از تخمدان آزاد شده و اومده توی لوله فالوپ

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
به نظر من این پسر دارا نیستن که افتخار میکنن ضعف دختر داراست که باعث میشه اینطور حس کنه شما اینجا تو ...

همیشه هم دختر دارها میخوان به همه تحمیل کنند خدا به هرکسی که لیاقت داره دختر میده فقط