2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست

خواهرپ دوتا دختر داره و میخاسته باردار شه میره زیر نظر متخصص  با ی سری ازمایش و اینا دکتر فوق تخصص تهران بهش میگ اگ باردار بشی یا سقط میشه یا بازم دختر میشه چون ک تخمدانات ضعیفن و ازمایشات نشون میده ک اینجوریه 

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چراهمیشه به مادرای پسر دارهرچی دلتون میخواد میگید

دقیقا 

یعنی یه زن جرات نداره درمورد پسرش کوچکترین حرفی بزنه 

روز دختر که بود همه ی دختردارا عکس دخترشون گذاشته بودن بعدم نوشته بودن عکس دخترمون گذاشتیم که پز بدیم 

حالا فردا روز پسره فکر کن مثلا من عکس پسرمو بذارم بعدم بنویسم عکسشو گذاشتم پز بدم 

فقط خدا می‌دونه چقد بهم برچسب عقده ای بودن داهاتی پشت کوهی عهد بوقی بیسواد و فلان میزنن 😆😆😆😆

اینایی که میگین جنسیت رو مرد تعیین میکنه یچیزی شنیدین هااااااهر دو نقش دارن زن هم میتونه تعیین کنه x ...

اولین بار همچین چیزی میشنوم 

تخمک زن همینطوری ثابت وایساده این اسپرما هستن که هرکدوم زودتر برسن لقاح رو انجام میدن 

زن نقشی نداره اصلاا

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دقیقا،ازونور بوم افتادن یه عدههرکی بگه من عاشق دخترم فقط دختر میخوام میگن وای چقد گوگولی و کیوت،ولی ...

باور کن اینا در حسرت داشتن پسر دارن میسوزن اینجوری خشم و عقده هاشونو خالی میکنن

وگرنه من ندیدم زنی که پسر داره بیاد جنس دختر رو بکوبونه و حرف مفت بزنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
واقعا چقدر بدهاینا خودشون بیشتر حساس میشن رو پسر بودن بچه بقیه. آخه کجا دیدین یک مادر پسردار بیاد دخ ...

باور کن این ادما حاضرن هرچی دارن بدن خدا بهشون پسر بده واسه همین اینجوری میگن چون نمیتونن خشم خودشونو اینجوری خالی میکنن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
باور کن اینا در حسرت داشتن پسر دارن میسوزن اینجوری خشم و عقده هاشونو خالی میکننوگرنه من ندیدم زنی که ...

پس اینهمه عقاید زن ستیزانه و بالاتر دیدن خانم هایی که پسر دارن یا کسایی که به خاطر دختر دار شدن زن هاشونو طلاق میدن از کجا اومده؟ 

جوری حرف میزنید انگار کوچیکترین زن ستیزی توی دنیا ندیدید

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

باور کن اینا در حسرت داشتن پسر دارن میسوزن اینجوری خشم و عقده هاشونو خالی میکننوگرنه من ندیدم زنی که ...

آخه پسر چیه که یکی که دحتر داره حسرتش رو بخوره یهگرم گوشت اضافه این حرفا رو نداره

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چون پسر خواستن و پسر دوستی در 99 درصد مواقع نتیجه‌ی یک افکار و عقیده‌ی زن ستیزانه و مرد سالاریه! ولی ...

در ۹۹درصد مواردم اون دختر دوستی فقط تظاهره🙂چون همین افکاری که میگی دراون آدما هم وجود داره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بابا ما تو زیستمون داریم کروموزوم جنسی زن xx

و کروموزوم جنسی مرد xy

حالا اگر اون ایکس مرد بیاد با زن میشه دختر یا همون xx

اگرم اون وای بیاد با سلول زن میشه پسر یا همون xy
حالا باباعه اگه معتاد باشه یا الکل مصرف کنه و سبک زندگی سالمی نداشته باشه کلن دیگه کرموزوم ایکسه از بین میره و فقط پسر دنیا میاد 

جنسیت هیچ ربطی به زن نداره

هعیییییییی 

باور کن این ادما حاضرن هرچی دارن بدن خدا بهشون پسر بده واسه همین اینجوری میگن چون نمیتونن خشم خودشون ...

تو این زمونه دیگه این چرت و پرتا خریدار نداره وقتی هر کی بخواد میتونه با آی وی اف و آی یو آی جنسیت بچه اش رو تعیین کنه 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

پس اینهمه عقاید زن ستیزانه و بالاتر دیدن خانم هایی که پسر دارن یا کسایی که به خاطر دختر دار شدن زن ه ...

حداقل فضای نی نی سایت اینجوری نیست