2777
2789
عنوان

پسر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 240 پست
بابا ما تو زیستمون داریم کروموزوم جنسی زن xxو کروموزوم جنسی مرد xyحالا اگر اون ایکس مرد بیاد با زن م ...

مشکلت همینه هر کی این حرفو زده اطلاعاتش در حد زیست تجربی بوده

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بابا ما تو زیستمون داریم کروموزوم جنسی زن xxو کروموزوم جنسی مرد xyحالا اگر اون ایکس مرد بیاد با زن م ...

شما فقط اون چه که توزیست خوندی رو میگی ولی بقیشو هم بهتره بخونی گلم طبع زن تاثیرداره ممکنه کروموزومyرو پس بزنه یا اون یکی رو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این زمونه دیگه این چرت و پرتا خریدار نداره وقتی هر کی بخواد میتونه با آی وی اف و آی یو آی جنسیت ب ...

همونم کلی خرج داره یا ندارن یا همسرشون راضی نیست

درضمن ای وی اف هم صددرصد نیست

هرچی که هست این همه گارد نسبت به جنس پسر طبیعی و نرمال نیست اگه انقدر بدشون میاد اصلا چرا ازدواج میکنن با یه پسر

اینجا هیچکس حق نداره بگه من جنسیت پسر رو دوست دارم چون متهم میشه به عقب افتاده بودن جاهل بودن اما یکی بیاد بگه دختر میخوام همه قربون صدقش میرن این طبیعیه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
باور کن اینا در حسرت داشتن پسر دارن میسوزن اینجوری خشم و عقده هاشونو خالی میکننوگرنه من ندیدم زنی که ...

جمع نمیبندم ولی از نزدیک شاهد آدمایی بودم که دختر داشتن وچقددددد همیشه درتلاش بودن که جنس پسر رو بکوبن

خودشون خودشونو میبرن زیر سوال وخودشون جنس دختر رو کم ارزش میدونن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

پس اینهمه عقاید زن ستیزانه و بالاتر دیدن خانم هایی که پسر دارن یا کسایی که به خاطر دختر دار شدن زن ه ...

ریشه ی این عقاید رو هم بگیری احتمالا به یه زن میرسی همون مادر بزرگ و مادرشوهر و خاله خانباجیا که زیر گوش مرد بخونن که باید پسر داشته باشی 

آخه پسر چیه که یکی که دحتر داره حسرتش رو بخوره یهگرم گوشت اضافه این حرفا رو نداره

چقدر باز تو بدبختی که پسر و دختر بودن رو فقط در همین حد میدونی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
الان شما ک اینو گفتی ببین هیشکی بهت حمله نمیکنه‌!کافیع میگفتی میرم دکتر بچم پسر بشه دمار از روزگارت ...

وای اره بخاطر قسمت دوم صحبتمم منتظر حمله بودم🤣ولی خب من دختر دوست دارم 

شاید یه خانوادم پسر دوست دارن

کلا بعضیا عادت به قضاوت کردن دارن

بالا توضیح دادن بخون

استاد همچی دون اون میزان اسیدی بودن که میگی درسته اما اگه بدن یه زن در نرمال ترین حالت ممکن هم باشه بازم اسیدی هست و اسپرم ها زمان زیادی برای عبور ندارن برای همین تعدادشون زیاده و اینکه اون موادی که توی مایع منی هست باعث خنثی سازی اسیدی بودن بدن زن و غذارسانی به اسپرم ها تا زمان لقاح میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
جمع نمیبندم ولی از نزدیک شاهد آدمایی بودم که دختر داشتن وچقددددد همیشه درتلاش بودن که جنس پسر رو بکو ...

منم دیدم که میگم مخصوصا تو این سایت خیلی فراوونن 

نهفقط مردزن دو تا x دارهمرد یدونه x یدونه yمرد x رو بده دختر میشهY رو بده پسر میشه

این یه باور سطحیه عزیزم..‌تحقیقات اخیر اینو نشون نمیده که فقط همینه و تمام...محیط رحم طبع رحم اینا همه تاثیر دارن...محکم ترین دلیلش اینه که شما اگه بخوای بری دکتر برات رژیم دختر یا پسر بده هم خانم و هم اقا باید رژیم بگیرن..اونجوری بود میگفت فقط مرد رژیم بگیره خانم کاره ایی نیس

چقدر باز تو بدبختی که پسر و دختر بودن رو فقط در همین حد میدونی

تو بدبخت تری

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

باور کن اینا در حسرت داشتن پسر دارن میسوزن اینجوری خشم و عقده هاشونو خالی میکننوگرنه من ندیدم زنی که ...

ولی من زیاد دیدم...خدا رو شکر بچه نمیخوام و ندارم پس تجربه شخصی نزارین‌...ولی حداقل تو شمال این جنسیت زدگی زیاده...و به نفع پسره...باید بگم...خیلی نفرت انگیزه که یه زن از جنس خودش حالا هر چقدرم نقص داشته باشه بد بگه و همیشه دنبال توجه طلبی مردان خصوصا با پسر زاییدن باشه...این یه فرهنگ خیلی بدیه که متاسفانه گریبان‌گیره خیلیها هست...بی سواد و کم سوادم نداره...

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

تو حسرت پسر دار شدن بسوز

😂😂😂😂😂همون دختر میاد زن پسرت میشه اجازه نمیده دیگه پسرت تفشم بندازه روت