2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26669 بازدید | 436 پست
منظورم اینه خساست بخرج داد چکار کنه آدمآره گوشت رو شاید ولی آرایشگاه کار کوچیک چی؟؟

ببین با همچین آدمهایی باید اعصاب فولادین داشته باشی هی باید بگی 

و باید بدونن کارشون عواقب داره مثل بد خلقی یا یه مرحله بالاتر قهر کردن و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مشاوره باید دوباره برم یه دونه بود زنگ زدم تلفنی یه بار صحبت کردم براش گفت جدا شو ولی حضوری هم م ...

اره حتما برو چون دوستش داری کارت سخت تر میشه سعی کن اونم ببری. طلاق گزینه اخره

مگه دادگاهه ؟ مگه میدون جنگه؟ نفقه؟؟؟ تمکییین؟؟؟اصلا مگه رابطه جنسی فقط برای لذت مرده که باهاش نخواب ...

پس همین جوری هرروز تاپیک بزنه نوار ندارم  دارو ندارم پیاده میرم لباس ندارم 

چون آقا پول نمی‌ده 

اصلا بحث من تمکین ! نبود این چیزی که میگید رو من اصلا قبول ندارم ، وقتی رابطه برقرار میکنم که برای خ ...

اگه دوستش داشته باشه اون زن واسش ارزش داشته باشه

مرد همه کار براش میکنه اگه نداشته باشه که اصلا 

نظر شرع وقانون ولش منطق میگه همه اینا از سر دوست داشتن ولطفه نه وظیفه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

هنوز سنم کمه دارم درس میخونم ۱۶ سالمه

چرا تو این سن شوهر کردی؟

تازه طرفت اینقدررررر

از همین سن کم که باید به فکر لاک دستات باشی خودتو بدبخت کردی

اگه از الان عادتش ندی که بهت پول بده یا یه عمر باید با بدبختی زندگی کنی یا طلاق رو شاخته

تمکین در قبال نفقه هست برید بپرسید

شما متوجه منظور من نشدید این قوانین رو من بهتر از شما بلدم 

مشکل ایشون الان به دادگاه نرسیده که درباره تمکین و نفقه صحبت میکنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

توروخدا بگو چه کار کنم دارم دیوونه میشم

فکر کنم شوهر در نیاد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بگو اون خونه داره و ماهم قراره خونه دار بشیم و قرار نیست الان ولخرجی کنیم برای بقیه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 

قرص بده ولی کمک مگه طرف گدا هست 

ما تو عقد پول نمی‌گیرم از شوهر ولی شوهر هم یه پس اندازی برای آینده باید داشته باشه نه ک خرج برادر و جاری کنه

عزیزدلم تو که سنی نداری بیخیالش شو اصلا مخصوصا وقتی همچین اخلاقی داره. حمایت پدرتون رو که داری تازه یه دختر 16 ساله که خرج آنچنانی نداره. تمرکزت رو بذار روی کار پیدا کردن چه از طریق تحصیل در مدرسه چه یاد گرفتن حرفه‌ی خاصی. دیسیپلین داشته باش خودت رو محتاج کسی نکن. ولی حداقل تا قبل از دیپلم گرفتن اصلا فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن. 

اگه دوستش داشته باشه اون زن واسش ارزش داشته باشهمرد همه کار براش میکنه اگه نداشته باشه که اصلا نظر ش ...

جدا از دوست داشتن و لطف ! 

قانونن ساپورت کردن همسرشون به عهده ایشونه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻