2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26669 بازدید | 436 پست
شما متوجه منظور من نشدید این قوانین رو من بهتر از شما بلدم مشکل ایشون الان به دادگاه نرسیده که دربار ...

من نگفتم دادگاه بره 

گفتم پیش وکیل برن مشاوره مرد بدونه قانونا وظیفه داره خرج بده نه اینکه فکر کنه بعد عروسی خرج گردنش عست

اره دقیقا این مهمه ولی حیف پشیمونم کا‌ش جلو همه وایمیستادم میگفتم برا من تصمیم نگیرین

دیگه به عقیده من قسمتت بوده فقط مطالعه ات رو راحب به زندگی زناشویی زیاد کن تا یه زندگی موفق داشته باشی از این به بعد برا خوشبختیت خودت تلاش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز سنم کمه دارم درس میخونم ۱۶ سالمه

عزیزم نمیخام سرزنشت کنم......یعنی واقعا۱۶ سالگی وقت ازدواجه!!!!!!!!؟

چرا به این زودی خودتو درگیر زندگی کردی؟

بهترین چیز برای یک دختر درس خوندنو شاغل شدنو..مستقل شدنه..الانم اصلا بفکر بچه دار شدن نیفت....تا اخلاق شوهرت تغییر کنه...اگه تغییر نکرد ی فکری بحال خودتو زندگیت بکن🌹

من نگفتم دادگاه بره گفتم پیش وکیل برن مشاوره مرد بدونه قانونا وظیفه داره خرج بده نه اینکه فکر کنه بع ...

بله بعد از عقد کاملا وظیفه داره 

و مطمئنا ایشون می‌دونه و از مسئولیت شونه خالی می‌کنه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

جدا از دوست داشتن و لطف ! قانونن ساپورت کردن همسرشون به عهده ایشونه

بازم گفت مردی منو دوست نداره وواسش ارزش ندارم صدسال سیاه برام خرج نمیکنه حالا چه عقدکرده باشه چه نکرده باشه 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خیلی واضح بشین باهاش در مورد این مسیله حرف بزن.. 

ولی باسیاست.. ببین نظرش چیه..

نمیدونم یه داستانی سرهم کن مثلا دوستم از نامزدش همش پول میخاد.. پسر ناراحت شده.. 

ببین میگه پسره حق داره یا میگه ن.. باید خرج زنشو بده دیگه..

اگر جاش پیداشد.. بهش بگو خودمون چیکار کنیم مثلا هرماه یه مبلغ مشخص بذاریم یا ن..

چون زن دوست نداره همیشه درخواست بکنه.. دوست داره مردش هم پول بده بهش و اینا...

با این داستان و سوال جواب... میفهمی نظرش چیه..

بله بعد از عقد کاملا وظیفه داره و مطمئنا ایشون می‌دونه و از مسئولیت شونه خالی می‌کنه

دقیقا 

من کلا میترسم که با این سن کم که کلی فرصت داره 

اون مرد گول بزنه ایشون رابطه کامل برقرار کنه قبل عروسی 

ایشون مجبور به ادامه زندگی بشه 

من نگفتم دادگاه بره گفتم پیش وکیل برن مشاوره مرد بدونه قانونا وظیفه داره خرج بده نه اینکه فکر کنه بع ...

منطقی فکر کنین مردی که زنشو دوست نداشته باشه براش خرج میکنه؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یا کلا جدا شو این به درد نمیخوره پس واسه چی شوهر کردی  الویت مردا بعد از ازدواج فرقی نمیکنه چرا البته نه همشون .به خدا هیچی از خانواده و زن و زندگی سرشون نمیشه 

یه راه دیگه هم داری اگه خیلی دوسش داری خودت سر کار برو منت کسی رو هم نکش .البته میتونی با حرف زدن با مشاوره رفتن بهش حالی کنی که شما وظیفته منو ساپورت کنی اینطوری رابطه عاطفی اونم حفظ میشه 

یه نصیحت از من به شما دخترای گلم 

از نامزدی باید شروع کنید رو همسراتون کار کنید و اون طور که دلتون میخواد در آینده باشه اونجوری برخورد کنید بعدا دیگه نمیتونید 

مثلاً از همون نامزدی عادت بدید بهتون پول بده .از نامزدی نذارید رفیق بازی کنه .از نامزدی عادتش بدید جایی میخواد بره بهتون توضیح بده کجا می‌ره .از نامزدی عادتش بدید که بهتون بگه درآمدش رو چیکار می‌کنه .البته میتونید بعد از عروسی هم این کار رو بکنید شاید تو نامزدی یکم زود باشه طرف ازتون خسته بشه 

من بعد از دوازده سال زندگی که هیچ وقت ازش نمی پرسیدم کجا میری چی کار می‌کنی چند روز پیش کمی شک کردم و پرسیدم و با حالتی مغرورانه گفت من از اون مرداش نیستم بهت تو ضیح بدم غلط می‌کنی از من میپرسی .منی که همیشه به این حرکتم افتخار میکردم که مرد رو ازاد گذاشتم و دارم اینجوری بهش احترام می‌زارم 😞 به خاطر همین قدر نشناسیش دیروز اقدام کردم برای طلاق توافقی .نمیبخشمش نمیتونم .به خاطر همون موضوع کتک خوردم به بابام فحشهای خیلی بدی داد .منی که دوازده سال توهین های مادرش رو دیدم دم نزدم .منی که دوازده سال اجازه دادم شوهرم به داداشش یه عالمه سرویس بده .به همه خانوادش همه .صد و بیست میلیون داداشش چهار سال پیش از ما گرفت ولی چون درآمدش کمه بخشید تازه خوشحال شدم .قربونی براش میخره تصادف می‌کنه پول ماشین میده یه ماه پیش بیست میلیون بابت ماشینش داد بچه هاش دکتر میرن پولش رو این میده.یه زمین داشتیم شریک بودیم سهم خودش رو داد گفت خودت خونه بساز .حالا ما خودمون دوازده ساله مستاجریم ........

باور کنید همه اینارو از ته دلم انجام دادم ولی الان میگه من مردی نبودم که تو به من گیر بدی.زن ندیده که نمیزاره شوهرش هزارتومن به کسی خرج کنه 

خلاصه زندگیم رو خودم خراب کردم .سکان زندگی رو خودتون به دست بگیرید با سیاست زنانه نه دعوا

یا کلا جدا شو این به درد نمیخوره پس واسه چی شوهر کردی الویت مردا بعد از ازدواج فرقی نمیکنه چرا البت ...

بعضی مردا حالیشون نیست

بچه داری؟

والا سیاست رو ولش، بعضی مردا باید سلیطه باشی آروم باشی حساب نمیبرن

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

یا کلا جدا شو این به درد نمیخوره پس واسه چی شوهر کردی الویت مردا بعد از ازدواج فرقی نمیکنه چرا البت ...

چقدر واقعا منی شما مطمینم اگه منم همینجوری ادامه بدم آخرش همین میشه 

دقیقا کاری که من کردم از اول ازش پول نگرفتم الان هم عادت کرده زورش میاد 

مرسی از کمکت و حرفات 

اره منم جدا میشم میرم زندگی مو میکنم مگه دیوونم بمونم پای آدمی که مطمینم هیچ وقت درست نمیشه