یا کلا جدا شو این به درد نمیخوره پس واسه چی شوهر کردی الویت مردا بعد از ازدواج فرقی نمیکنه چرا البته نه همشون .به خدا هیچی از خانواده و زن و زندگی سرشون نمیشه
یه راه دیگه هم داری اگه خیلی دوسش داری خودت سر کار برو منت کسی رو هم نکش .البته میتونی با حرف زدن با مشاوره رفتن بهش حالی کنی که شما وظیفته منو ساپورت کنی اینطوری رابطه عاطفی اونم حفظ میشه
یه نصیحت از من به شما دخترای گلم
از نامزدی باید شروع کنید رو همسراتون کار کنید و اون طور که دلتون میخواد در آینده باشه اونجوری برخورد کنید بعدا دیگه نمیتونید
مثلاً از همون نامزدی عادت بدید بهتون پول بده .از نامزدی نذارید رفیق بازی کنه .از نامزدی عادتش بدید جایی میخواد بره بهتون توضیح بده کجا میره .از نامزدی عادتش بدید که بهتون بگه درآمدش رو چیکار میکنه .البته میتونید بعد از عروسی هم این کار رو بکنید شاید تو نامزدی یکم زود باشه طرف ازتون خسته بشه
من بعد از دوازده سال زندگی که هیچ وقت ازش نمی پرسیدم کجا میری چی کار میکنی چند روز پیش کمی شک کردم و پرسیدم و با حالتی مغرورانه گفت من از اون مرداش نیستم بهت تو ضیح بدم غلط میکنی از من میپرسی .منی که همیشه به این حرکتم افتخار میکردم که مرد رو ازاد گذاشتم و دارم اینجوری بهش احترام میزارم 😞 به خاطر همین قدر نشناسیش دیروز اقدام کردم برای طلاق توافقی .نمیبخشمش نمیتونم .به خاطر همون موضوع کتک خوردم به بابام فحشهای خیلی بدی داد .منی که دوازده سال توهین های مادرش رو دیدم دم نزدم .منی که دوازده سال اجازه دادم شوهرم به داداشش یه عالمه سرویس بده .به همه خانوادش همه .صد و بیست میلیون داداشش چهار سال پیش از ما گرفت ولی چون درآمدش کمه بخشید تازه خوشحال شدم .قربونی براش میخره تصادف میکنه پول ماشین میده یه ماه پیش بیست میلیون بابت ماشینش داد بچه هاش دکتر میرن پولش رو این میده.یه زمین داشتیم شریک بودیم سهم خودش رو داد گفت خودت خونه بساز .حالا ما خودمون دوازده ساله مستاجریم ........
باور کنید همه اینارو از ته دلم انجام دادم ولی الان میگه من مردی نبودم که تو به من گیر بدی.زن ندیده که نمیزاره شوهرش هزارتومن به کسی خرج کنه
خلاصه زندگیم رو خودم خراب کردم .سکان زندگی رو خودتون به دست بگیرید با سیاست زنانه نه دعوا