هنوز تو عقدیم من اوایل چون سرکار نمیرفت پول نمی گرفتم ازش الان یه ساله سر کار میره ولی پول نمیده بهم اونروز از دهنش در رفت گفت به داداشم کمک هم میکنم چون خونه داره من هنوز سر خونه زندگیم نرفتم منم هیچی نگفتم
ولی به من اگه بخواد اونم بگم بهش مثلا خیلییی کم میده تازه اونم با یه جوری صحبت میکنه راضیم نده اصلا
بخوام ازش وسیله بگیره برام همش بیخود دعوا راه میندازه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعضی مردا حالیشون نیستبچه داری؟والا سیاست رو ولش، بعضی مردا باید سلیطه باشی آروم باشی حساب نمیبرن
دقیقا
سه تا دارم .
باور کن دوازده سال واسه اون زندگی کردم هر سه ماه مامانش بیست روز خونمون میموند هر سال عید با خودمون میبردیم مسافرت چون اون یکی عروس میگفت همش غر میزنه حوصلم نمیگیره .ببینم امسال کی میبره اونو.نمیخوام غر بزنم .ولی عمرم رفت تباه شد موقع ازدواج فوق دیپلم آی تی بودم دوست داشتم ادامه بدم کار کنم ولی نداشت .اون یه کمی رو هم که اضافه میووردیم میداد واسه دانشگاه خواهرش و جهیزیه خواهرش .یک بار به من تعارف نزد .خواهرش لیسانس گرفت ازدواج کرد نشست خونه .بهترین رشته میتونست یه وکیل خوب بشه .
بی خیال ....
اون وظیفشه بهت خرجی بده .فکر نکن الان تو دلش نمیگه نامزدم چقدر مهربونه منو درک میکنه نه میگه زنم خرج نداره
مواظب زندگیت باش قراره پدر بچت بشه .یه عمر ور دلته
قدیمی نیستن اصلا مشکلی ندارن خونوادم شاید به خاطر اینکه زود ازدواج کردم بگین فرهنگ مامان و باباش قدی ...
آها ببخشید پس بنده بد متوجه شدم
پس محدودیت اونقدری نیست که من فکر میکردم
اگه دوست داری دوستان بعضی پیشنهاد دادن در رابطه با اینکه چه جوری همسرتون رو سر راه راست بیارین اونا رو اگه خواستین اجرا کنین اگر تغییر نکرد با مادرتون مشورت کنین بلکه اگر امکانش بود جدا بشین
اره همینه جاریم آنقدر ولخرجی میکنه همه شم خرج میکنه اونوقت این میده به اونا که با پول اون جاریم به ...
بقرآن ولش کن همچین شوهریرو.....عوضی این شوهر به فکر تو باسه بگه زنم هنوز بچه ساله جوونه....براش خرج کنم تا یک سرو گردن از هم ردیفهای خودش بالا بشه...کمبودی نداشته باشه...جلوی جاریش احساس کمبود نکنه.....بعد شما رو گذاشته کنار و برای زنداداشش خرج میکنه....ش.و.ر.ت .و سوتینو نوار بهداشتی میگیره...که زنداداشش احساس کمبود نکنه.....😣😣😟😧
اگه مقابل زنداداشدعفریتش احساس مسعولیت میکنه بره همونو بگیذه با داداشش شریکی استفادش کننن😢😢😢😢