2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26671 بازدید | 436 پست
ببخشید آیه قرآن نیست حدیث هست از پیامبر پيامبر صلي الله عليه و آله : طَلَبُ الْحَلالِ فَريضَةٌ عَلى ...

خوب منم گفتم هیجا قرآن ننوشته  به هرحال زن وظیفه اش نیست کار کنه خرج خودشو دربیاره شوهرم هیچی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مردا حالیشون نیستبچه داری؟والا سیاست رو ولش، بعضی مردا باید سلیطه باشی آروم باشی حساب نمیبرن

دقیقا 

سه تا دارم .

باور کن دوازده سال واسه اون زندگی کردم هر سه ماه مامانش بیست روز خونمون میموند هر سال عید با خودمون می‌بردیم مسافرت چون اون یکی عروس می‌گفت همش غر میزنه حوصلم نمیگیره .ببینم امسال کی می‌بره اونو.نمیخوام غر بزنم .ولی عمرم رفت تباه شد موقع ازدواج فوق دیپلم آی تی بودم دوست داشتم ادامه بدم کار کنم ولی نداشت .اون یه کمی رو هم که اضافه میووردیم میداد واسه دانشگاه خواهرش و جهیزیه خواهرش .یک بار به من تعارف نزد .خواهرش لیسانس گرفت ازدواج کرد نشست خونه .بهترین رشته می‌تونست یه وکیل خوب بشه .

بی خیال ....

اون وظیفشه بهت خرجی بده .فکر نکن الان تو دلش نمیگه نامزدم چقدر مهربونه منو درک می‌کنه نه میگه زنم خرج نداره

مواظب زندگیت باش قراره پدر بچت بشه .یه عمر ور دلته

فقط با دعوا نخواه .

موفق باشی

ببین معذرت میخام اینحرفو میگم....تو زنشی برای زندگی داداشش خرج میکنه!!!!؟پس با عرض معذرت بره بغل زند ...

اره همینه جاریم آنقدر ولخرجی می‌کنه همه شم خرج می‌کنه اونوقت این میده به اونا که با پول اون جاریم به من پز بده

دقیقا سه تا دارم .باور کن دوازده سال واسه اون زندگی کردم هر سه مامانش بیست روز خونمون میموند هر سال ...

اره دقیقا همینه 

زنی که خرج داره ارج داره واقعا همینههه

مرسی که از تجربیاتت گفتی 

احتمالا نود درصد جدا شم چون مشکلات دیگه هم هست 

شما هم همینطور ❤️ 

دقیقا سه تا دارم .باور کن دوازده سال واسه اون زندگی کردم هر سه ماه مامانش بیست روز خونمون میموند هر ...

چه بد

اون عروسه که اونطور گفت رو کاری نکردن؟

خواهرش چرا نشست خونه کار نکرد؟

نامزد ک هیچ دوست پسر هم ندارم

مرسی از توضیحاتت

فقط یکی تو سایت گفته بود اول آروم بگو نشد با دعوا

میگی با دعوا نخواه آخر کدوم بهتره؟

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

قدیمی نیستن اصلا مشکلی ندارن خونوادم شاید به خاطر اینکه زود ازدواج کردم بگین فرهنگ مامان و باباش قدی ...

آها ببخشید پس بنده بد متوجه شدم 

پس محدودیت اونقدری نیست که من فکر میکردم 

اگه دوست داری دوستان بعضی پیشنهاد دادن در رابطه با اینکه چه جوری همسرتون رو سر راه راست بیارین اونا رو اگه خواستین اجرا کنین اگر تغییر نکرد با مادرتون مشورت کنین بلکه اگر امکانش بود جدا بشین

اره همینه جاریم آنقدر ولخرجی می‌کنه همه شم خرج می‌کنه اونوقت این میده به اونا که با پول اون جاریم به ...

بقرآن ولش کن همچین شوهریرو.....عوضی این شوهر به فکر تو باسه بگه زنم هنوز بچه ساله جوونه....براش خرج کنم تا یک سرو گردن از هم ردیفهای خودش بالا بشه...کمبودی نداشته باشه...جلوی جاریش احساس کمبود نکنه.....بعد شما رو گذاشته کنار و برای زنداداشش خرج میکنه....ش.و.ر.ت .و سوتینو نوار بهداشتی میگیره...که زنداداشش احساس کمبود نکنه.....😣😣😟😧

اگه مقابل زنداداشدعفریتش احساس مسعولیت میکنه بره همونو بگیذه با داداشش شریکی استفادش کننن😢😢😢😢