2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
وای. فک کنم اصن بهم نمیخورید با این اختلاف سنی. عقاید تو کجا و اون کجا. با چ عقلی اومدن خاستگاری چرا ...

فقط تنها دلیل مامانم بود که یه تنه همه رو راضی کرد اونم به یه دلیل اینکه فامیل ازمون دور نشی یه وقت با غریبه باشی ازمون دور میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمی نیستن اصلا مشکلی ندارن خونوادم شاید به خاطر اینکه زود ازدواج کردم بگین فرهنگ مامان و باباش قدی ...

خب عزیزم اگه پشتتن چرا ول نمی‌کنی این شوهرت رو

آخه تو چرا باید بری مرد گنده رو تربیت کنی تو این سن.

.She's somebody , not some body.  

خب عزیزم اگه پشتتن چرا ول نمی‌کنی این شوهرت روآخه تو چرا باید بری مرد گنده رو تربیت کنی تو این سن.

باور کن میترسم بعد این موفق نشم به اهدافم نرسم مسخرم کنن

و اگر نه کلی هدف دارم که جدا شم تلاش کنم واسه آیندم از همین میترسم که جدا شم بعد موفق هم نشم..

تواگه کسی دوست نداشته باشی تمکینش میکنی؟؟

اصلا بحث من تمکین ! نبود 

این چیزی که میگید رو من اصلا قبول ندارم ، وقتی رابطه برقرار میکنم که برای خودمم لذت داشته باشه نه اینکه لذت یکطرفه به کسی بدم 

مرد موظفه بعد از ازدواج همسرش رو از لحاظ مالی تامین کنه شرعا و قانونا 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پس با چی زندگی کنن؟؟مثلا گوشت گرونه ولی نمیشه نخرید یا نخورد

منظورم اینه خساست بخرج داد چکار کنه آدم

آره گوشت رو شاید ولی آرایشگاه کار کوچیک چی؟؟

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

اجی بازم مشاوره برو اونجا بهتر راهنماییت میکنن

اره مشاوره باید دوباره برم یه دونه بود زنگ زدم تلفنی یه بار صحبت کردم براش گفت جدا شو ولی حضوری هم میرم

اگه میتونی برو سرکار استقلال مالی زن خیلی مهمه دیگه مجبور نیستی برای یه قرون دوقرون دستتو جلوش دراز ...

پیشنهادخوبیه ایشون بره سرکارهمسرشم پولشودو دستی بده برادرش خرج زن وبچه برادرشوهرش بشه🤔🤔🤔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قدیمی نیستن اصلا مشکلی ندارن خونوادم شاید به خاطر اینکه زود ازدواج کردم بگین فرهنگ مامان و باباش قدی ...

جالبه میگی قدیمی نیستن ولی تو

۱۶سالگی دختر شوهر دادن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

باور کن میترسم بعد این موفق نشم به اهدافم نرسم مسخرم کننو اگر نه کلی هدف دارم که جدا شم تلاش کنم واس ...

می‌رسی نرسی هم بهتر اینه که تو ۴۰ سالگی بشینی حسرت بخوری چرا دنبال هدفات نرفتی

.She's somebody , not some body.  

جالبه میگی قدیمی نیستن ولی تو۱۶سالگی دختر شوهر دادن

اون بی تجربه بود نشون بود خود مامانم موهاش و سفید کرد سر من که اشتباه کردم سنت کم بود شوهر دادم تورو 

فکر دیگه میکرد راجب شوهر کردن من