2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
هنوز سنم کمه دارم درس میخونم ۱۶ سالمه

اصلا خودتم کار کنی شوهرت وظیفه داره بهت پول بده 

زن داداش من داروساز هست ماشالا درآمدش عالی ولی برادرم سر ماه پول میزنه به حسابش میگه وظیفه م هست به همسرم پول بدم چون پول خودش مال خودشه 

هر طوری شده با محبت با زور ولی بدون بی احترامی ازش پول بگیر که عادت کنه وگرنه کلی دردسر داری عزیزم 

ایشون ۱۶ سالشهکسی به‌جز شوهره نمی‌تونه بگه رابطه داشتن یا نهاگه می‌خواد ثابت کنه نداشته حتی به دروغ ...

واقعا هم موضوع دارای اهمیتی نیست اصلا 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف درستی نیست عزیزممرد وظیفه داره همسرشون تامین کنههمونطور که همسر باید تمکین کنه

نه وظیفه نیست از سر لطف ودوست داشتنه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چشم باشه انجام میدم مرسی قربونتون برم ممنونم که کمکم کردید و راهنمایی مرسی شما هم همینطور ❤️❤️❤️❤️

بابا الان این یعنی توباید یه آدم که دوبرابر سن منو داره من باید حوصلم بکشه آدم تربیت کنم تو فقط وقت میکنی بچتو  تربیت کنی این مرد مرد خوب بشو نیست با 30 سال سن

آخه من می‌ترسم که توی یک مواردی منجر به کشته شدن اسی بشه ولی خب الان رابطه جنسی حالا چه اشکالی داره ...

نه بابا برام مهم نیست بیخیال من اگه بدونم اون نیست کلا سمت هیچ مردی یا پسری نمیرم واسه رابطه مگه دیوونم 

نه وظیفه نیست از سر لطف ودوست داشتنه

وظیفه هست هم شرعی و مهم تر از اون قانونی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره

نمی دونم چی بگم خودم شاغلم والان نامزدم ولی هیچی ازدرآمدم برای خودم خرج نمی کنم منظورم برای خرید لباس و کافه لوازم آرایشی وآرایشگاه وتفریحمه سعی کن عادتش بدی برات خرج کنه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مثلا یه نمونش اینه که فامیلاش و به من ترجیح میده کلا واسش اولویت نیستم حرف حرف اوناس مثلا خالش بگه خ ...

ببین طرف سی سالشه ولی عرضه نداره از خودش تصمیم بگیره

پولم که نمی‌ده بهت

فامیلم هست و خدای نکرده بچه‌دار بشی ازش ممکنه بچه مشکل‌دار به‌دنیا بیاد

تو هم سنت خیلی کمه آخه کجا رو به‌جز دبیرستان دیدی که می‌خوای زیربار ازدواج بری؟

مرد ۳۰ ساله به این راحتیا عوض نمی‌شه باید خودتو پاره کنی بلکه یه‌چیزی بفهمه

.She's somebody , not some body.  

آخه من می‌ترسم که توی یک مواردی منجر به کشته شدن اسی بشه ولی خب الان رابطه جنسی حالا چه اشکالی داره ...

من بیشتر روی صحبتم با کلیات حرف شما بود که از ریشه مشکل داشت نه شخص استارتر 

اگه میتونی برو سرکار استقلال مالی زن خیلی مهمه دیگه مجبور نیستی برای یه قرون دوقرون دستتو جلوش دراز ...

دقیقا واسه همین همش میگم زن باید استقلال مالی داشته باشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

هنوز سنم کمه دارم درس میخونم ۱۶ سالمه

۱۶ سالته؟ پس درستو بخون برو دانشگاه خودتو قوی کن از هر لحاظ درسته شوهرته اما اینجور که معلومه یا خساست داره یا چون سنت کمه جدیت نمیگیره که پول بده بهت 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دیدگاهی رو که داری منم دوست دارم و دیدگاه رایج افراد اطراف من هم به همین صورته ولی خواهشاً توجه کن ک ...

قدیمی نیستن 

اصلا مشکلی ندارن خونوادم شاید به خاطر اینکه زود ازدواج کردم بگین فرهنگ مامان و باباش قدیمی آن ولی نیست خیلی اپن هستند واسه رابطه حتی مامانم هم میگه مشکلی نیست خودم فقط دوست داشتم بعد عروسی اتفاق بیوفته که نگه داشتم 

خیلی راحتن مامان بابام اینجوری نیستن

ببین طرف سی سالشه ولی عرضه نداره از خودش تصمیم بگیرهپولم که نمی‌ده بهتفامیلم هست و خدای نکرده بچه‌دا ...

اره دیگه چون سن شوهرش زیاده و اختلاف سنیشون بالاس به چشم بچه میبینتش که میخواد خودش بزرگش کنه البته که استارتر بچه س و نمیدونم چرا شوهرش دادن تو این سن

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍